Balan îi răspunde lui Stan: "Nu știu ce ar fi avut de spus după celebra întâlnire de 9 secunde a lui Dragnea cu Donald Trump decât ce greu i-a fost fotografului să-i surprindă în aceeași fotografie!" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Balan îi răspunde lui Stan: “Nu știu ce ar fi avut de spus după celebra întâlnire de 9 secunde a lui Dragnea cu Donald Trump decât ce greu i-a fost fotografului să-i surprindă în aceeași fotografie!”

De    •   Publicat acum 9 luni, 26 august 2019   •   Fara comentarii

Astăzi, după ce președintele PSD Suceava Ioan Stan a transmis un comunicat de presă în care critica vizita președintelui Klaus Iohannis în Statele Unite ale Americii, vicepreședintele PNL Ioan Balan a ținut să îî dea o replică: “Nu știu ce ar fi avut de spus după celebra întâlnire de 9 secunde a lui Dragnea cu Donald Trump decât ce greu i-a fost fotografului să-i surprindă în aceeași fotografie!”

Stan îl atacă pe Iohannis: “În fața americanului căruia tocmai i s-a refuzat cumpărarea Groenlandei, ce să facă nevinovatul nostru președinte?”

 

Ioan Balan a mai spus că dacă nu ar ști că Ioan Stan este președinte al PSD Suceava, ar putea spune despre el că e „chiar hâtru”.

„Mi-am adus aminte de celebrul banc cu președinții de CAP care, la o știre cu un președinte al SUA, asimilau funcția de președinte de CAP cu cea de președinte al SUA”, a spus Bălan.

El a arătat că Ioan Stan ar fi credibil în criticile la adresa vizitei lui Klaus Iohannis în SUA, dacă ar fi făcut-o și la vizita lui Liviu Dragnea.

„Mă întreb ce ar fi putut spune despre această vizită altceva decât cât de greu i-a fost fotografului să-i surprindă în aceeași fotografie pe Liviu Dragnea cu președintele Trump în celebra întâlnire de 9 secunde”, a adăugat Ioan Bălan.

 

 

 

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 26 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 26, 2019 @ 10:43 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 7GJHPQ to the field below: