Andronache se arată încântat de candidatura lui Paleologu, “președintele învățător”

Președintele PMP Suceava și vicepreședintele la nivel național Marian Andronache are numai cuvinte de laudă la adresa candidatului partidului la alegerile prezidențiale,Theodor Paleologu.

Andronache a expediat presei, duminică, un comunicat în care spune că

a susținut prin vot, la Colegiul Național al PMP,  “această candidatură de marcă a unui intelectual fin, cu o educaţie solidă, cu credinţă în valorile creștine și liberale”.

Andronache continuă extazul declarativ : “Este limpede că Theodor Paleologu nu este în tiparul celorlaţi candidaţi.

Într-adevăr, dumnealui – un om de cultură în fruntea ţării este singura soluţie viabilă momentan pentru români şi pentru România”.

La București, Paleologu a declarat : “Campania mea va fi un curs interactiv, pro bono, la scara întregii țări, un curs despre valorile care țin o societate împreună, despre moștenire și educație, despre legătura dintre justiție și pace socială, despre dreptate și libertate ca fundamente ale prosperității, despre grija pentru natură și criza demografică, despre diplomație și rolul României în lume.

După președintele jucător ( Traian Băsescu – n.r.) și președintele spectator (Klaus Iohannis – n.r.), e nevoie de un președinte învățător”.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string rIznlN to the field below: