Balan promite că în PNL nu vor intra aleși PSD: “Noi astăzi suntem într-o competiție puternică” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Balan promite că în PNL nu vor intra aleși PSD: “Noi astăzi suntem într-o competiție puternică”

De    •   Publicat acum 4 luni, 24 august 2019   •   Fara comentarii

Sâmbătă la amiază, deputații PNL de Suceava Ioan Balan și Angela Fădor au susținut o conferință de presă la sediul organizației județene.

Mai întâi, Fădor a repetat ca un papagal mesajul transmis de la centru referitor la vizita președintelui Klaus Iohannis în Statele Unite.

Ideea principală a fost că “vizita președintelui Iohannis este un succes pentru România și o reconfirmare a încrederii de care se bucură șeful statului din partea administrației americane, un semnal de încredere”,pusă în antiteză cu premierul Viorica Dăncilă și membrii guvernului, care “nu sunt primiți în nicio cancelarie occidentală, provocând prejudicii imense credibilității și imaginii externe a României”.

Apoi, Balan a criticat guvernarea PSD, axându-se pe lipsa toaletelor corespunzătoare la unitățile de învățământ, a cerut criterii clare pentru alocarea fondurilor de la Guvern și a avut îndoieli în legătură cu preluarea de către stat a datoriilor și plăților la proiectul  Utilități și mediu la standarde europene.

După aceste fonfleuri politice, pe care liberalii le vântură uitând că atunci când erau la putere situația era asemănătoare, Fodor a recunoscut că  „textul prezentat respectă în mare ceea ce PNL dorește să transmită, parte este scris de mine, parte este primit”  și s-a îmbufnat pe insistența presei :  “Trebuie să fim de-a dreptul răutăcioși să nu vedem aceste rezultate concrete de aici, de la Suceava”.

Balan a ținut să contrazică zvonurile că PNL ar putea deschide porțile pentru unii aleși PSD (presa a dat exemplul primarului din Pătrăuți), care vor să părăsească barca, precizând că  “nu primim niciun ales local PSD. Sunt convins că foarte mulți aleși PSD și-ar dori să vină în rândul PNL, ori astăzi avem o decizie în vigoare de care trebuie să ținem obligatoriu cont. Nu discut pe cazuri punctuale, că nu-i cazul. PSD nu este în categoria parteneri”.

Întrebat de concurența lui Dan Barna (USR-PLUS) în alegerile prezidențiale, Balan a răspuns că  “noi astăzi suntem într-o competiție puternică cu PSD. Cei de dreapta ne vedem până la urmă, după alegeri, într-un guvern comun. Adversarul real al PNL este PSD”.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 24 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 24, 2019 @ 6:36 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string wOSgKQ to the field below: