Ciobanul care s-a opărit cu zer la o stână din Fălticeni a decedat

 

Un bărbat de 65 de ani din satul Basarabi, comuna Preutești, s-a deplasat pe data de 4 august a.c., la Spitalul  municipal Fălticeni cu arsuri de gradul II și III în zona membrelor inferioare.

El lucra ca cioban la o stână din Fălticeni, iar sâmbătă, în jurul orei 9.00, se afla pe raza municipiului, la stâna amplasată în cartierul Țarna Mare, în apropierea stației de epurare. Pe fondul consumului excesiv de alcool, ciobanul s-a dezechilibrat și a căzut peste un cazan cu zer fierbinte.

Duminică, după ce starea de sănătate s-a înrăutățit, a decis să ceară ajutor medical și s-a dus la Spitalul municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul de „arsură de gradul II și III membre inferioare bilateral și genital, genunchi bilateral, fese bilateral, în urma contactului cu un lichid fierbinte -zer”. El a fost internat la Secția de Chirurgie a spitalului fălticenean pentru a primi îngrijirile necesare.

Ieri seară, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată de reprezentanții spitalului din localitate că bărbatul a decedat din cauza rănilor suferite.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string B3raaY to the field below: