Tarife noi la Teatrul Matei Vișniec Suceava: 40 lei premierele proprii, 30 lei spectacolele

Stagiunea 2019-2020 a Teatrului Municipal Matei Vișniec Suceava va debuta la începutul lunii septembrie cu noutăți în ceea ce privește prețul biletelor.

Astfel, suntem în continuare alături de publicul sucevean cu o gamă largă de facilități oferite atât elevilor din învățământul preuniversitar, studenților, pensionarilor, pentru însoțitorii grupurilor de copii la spectacolele dedicate acestora cât și persoanelor cu dizabilități.

La producțiile proprii în premieră prețul unic va fi de 40 lei, iar la spectacole 30 lei pentru adulți, 10 lei pentru pensionari și studenți și 7 lei pentru elevi învățământul preuniversitar.

La premierele spectacole pentru copii prețul unic va fi 20 lei și zero lei pentru un adult însoțitor de grup de minim 10 copii, la celelalte spectacole pentru copii tariful unic fiind de 7 lei și zero lei  pentru un adult însoțitor de grup de minim 10 copii.

Teatrul sucevean va pune la dispoziție locuri gratuite pentru adulții și copiii cu handicap grav și accentuat, precum și pentru însoțitori, în urma unor rezervări la telefon 0759.048.677.

Adultul cu handicap mediu și ușor beneficiază de bilete de intrare în aceleași condiții ca studenții și pensionarii, în limita locurilor disponibile.

La spectacolele invitate ale teatrelor naționale biletul va costa 60 lei pentru adulți, 30 lei pentru pensionari și studenți și 10 lei pentru elevi, în timp ce la spectacolele de teatru și concertele altele decât cele naționale adulții vor plăti 40 lei, pensionarii și studenții 20 lei și elevii 10 lei.

La această categorie, spectacolele pentru copii vor avea tarif unic de 7 lei, respectiv zero lei pentru un adult însoțitor de grup de minim 10 copii.

Biletele aferente spectacolelor lunii septembrie vor putea fi achiziționate începând cu 26 august de la casieria teatrului, iar pentru achiziții de bilete online – pe www.blt.ro.

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string DIJc1l to the field below: