Tarife noi la Teatrul Matei Vișniec Suceava: 40 lei premierele proprii, 30 lei spectacolele - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Tarife noi la Teatrul Matei Vișniec Suceava: 40 lei premierele proprii, 30 lei spectacolele

De    •   Publicat acum 1 lună, 16 august 2019   •   Fara comentarii

Stagiunea 2019-2020 a Teatrului Municipal Matei Vișniec Suceava va debuta la începutul lunii septembrie cu noutăți în ceea ce privește prețul biletelor.

Astfel, suntem în continuare alături de publicul sucevean cu o gamă largă de facilități oferite atât elevilor din învățământul preuniversitar, studenților, pensionarilor, pentru însoțitorii grupurilor de copii la spectacolele dedicate acestora cât și persoanelor cu dizabilități.

La producțiile proprii în premieră prețul unic va fi de 40 lei, iar la spectacole 30 lei pentru adulți, 10 lei pentru pensionari și studenți și 7 lei pentru elevi învățământul preuniversitar.

La premierele spectacole pentru copii prețul unic va fi 20 lei și zero lei pentru un adult însoțitor de grup de minim 10 copii, la celelalte spectacole pentru copii tariful unic fiind de 7 lei și zero lei  pentru un adult însoțitor de grup de minim 10 copii.

Teatrul sucevean va pune la dispoziție locuri gratuite pentru adulții și copiii cu handicap grav și accentuat, precum și pentru însoțitori, în urma unor rezervări la telefon 0759.048.677.

Adultul cu handicap mediu și ușor beneficiază de bilete de intrare în aceleași condiții ca studenții și pensionarii, în limita locurilor disponibile.

La spectacolele invitate ale teatrelor naționale biletul va costa 60 lei pentru adulți, 30 lei pentru pensionari și studenți și 10 lei pentru elevi, în timp ce la spectacolele de teatru și concertele altele decât cele naționale adulții vor plăti 40 lei, pensionarii și studenții 20 lei și elevii 10 lei.

La această categorie, spectacolele pentru copii vor avea tarif unic de 7 lei, respectiv zero lei pentru un adult însoțitor de grup de minim 10 copii.

Biletele aferente spectacolelor lunii septembrie vor putea fi achiziționate începând cu 26 august de la casieria teatrului, iar pentru achiziții de bilete online – pe www.blt.ro.

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 lună, 16 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 16, 2019 @ 8:43 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string IYlQvM to the field below: