Primăria Suceava va aloca peste 500.000 lei pentru extinderea sistemului de monitorizare video pe străzi

Primăria Suceava va extinde sistemul de monitorizare pe domeniul public prin achiziționarea și montarea a 23 camere 4MP convenționale și a 7 camere LPR optimizate pentru vizualizarea numerelor de înmatriculare.

Proiectul mai prevede cumpărarea a 13 kilometri liniari cablu fibră optică, 2,6 kilometri liniari cablu FTP și echipamente dispecerat.

Camerele de supraveghere vor fi montate în zonele statuia lui Ștefan cel Mare, noua autobază de pe strada Căpitan Grigore Andrei, ieșirea spre Botoșani în zona Torino, legătura între Gara Burdujeni și Școala Ghica Voievod, stațiile de autobuz Vasile Pârvan, Orizont, IRIC, Carrefour, Mobilă George Enescu și Obcini, legătura Jandarmeria cu Calea Unirii, intersecțiile Traian Vuia – Calea Unirii, Petru Rareș – Calea Unirii și fosta Galeria Mall, spațiile de joacă Gavril Tudoraș și Amurgului, parcul Copilului din Burdujeni, sensul giratoriu Mitropoliei și școala Grigore Ghica Voievod.

Noile camere video se vor adăuga celor 146 actuale, care transmit imagini care se stochează în dispeceratul central din sediul Primăriei și în dispeceratul din sediul instituției de pe strada Petru Rareș.

Valoarea totală a proiectului este de 526.384 lei, iar durata de realizare 2 ani.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string MjJFkJ to the field below: