Politicienii PSD nu au ratat ocazia să fie văzuți de pelerini la Putna și Cacica, cu premierul Dăncilă

La fel ca în fiecare vară, mii de pelerini au fost prezenţi azi la Mănăstirea Putna și la Basilica Minor Cacica, de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului.

La Putna, liturghia a fost oficiată de Nicolae – mitropolit al celor două Americi, Ignatie – mitropolit al Franţei şi Europei de Vest şi de Sud, Pimen – arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor şi Toma – episcop de  Moscova.

Printre participanți s-au numărat premierul Viorica Dăncilă și miniştrii Eugen Teodorovici, Mihai Fifor şi Răzvan Cuc, aşteptați cu pâine şi sare la intrarea în mănăstire de un grup de localnici îmbrăcaţi în costume populare.

La Putna a fost prezentă și o delegație a PNL Suceava, în frunte cu Gheorghe Flutur, Ioan Balan și Ion Lungu.

Delegația PSD s-a deplasat apoi la Basilica Minor din Cacica, unde au fost prezenți Iosif Păuleţ – episcop al Diecezei de Iaşi, Miguel Maury Buendía – nunţiul apostolic în România şi Republica Moldova, Aurel Percă – episcop auxiliar de Iaşi şi Petru Gherghel – episcop emerit de Iaşi.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Un comentariu la „Politicienii PSD nu au ratat ocazia să fie văzuți de pelerini la Putna și Cacica, cu premierul Dăncilă

  • 16 august 2019 la 0:30
    Permalink

    Tu-va-n rasa de comunisti împuțiți, ce-ati facut voi pentru Suceava in ultimii 30 de ani…NIMIC- zero barat, asa cum sunteti si voi, niste prostovani.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ZN3GQN to the field below: