Lungu panicat din cauza restricțiilor impuse de Guvern centralei de cogenerare din Suceava : “Parcă cineva, în mod intenționat, dorește să oprească această centrală modernă” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Lungu panicat din cauza restricțiilor impuse de Guvern centralei de cogenerare din Suceava : “Parcă cineva, în mod intenționat, dorește să oprească această centrală modernă”

De    •   Publicat acum 4 luni, 14 august 2019   •   Fara comentarii

În conferința de presă de azi, primarul PNL de Suceava Ion Lungu a criticat intens Guvernul PSD-ALDE Dăncilă, pe motiv că Bioenergy – producătorul agentului termic în regim centralizat nu mai primește fonduri în contul certificatelor termice.

El a vorbit despre  “un adevărat cerc vicios, nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar parcă cineva, în mod intenționat, dorește să oprească această centrală modernă, cu funcționare ireproșabilă”.

Lungu a menționat că, din octombrie 2018, Garda Forestieră nu mai vizează bilanțul de lemn consumat de Bioenergy, deoarece trebuie dovedit la Transelectrica că 90% din lemnul consumat este biomasă.

“Garda Forestieră spune să ne adresăm Ministerului Apelor și Pădurilor, am fost la ministrul Deneș, a spus că nu au bază legală, că s-a modificat Codul Silvic.

Suntem într-o situație disperată!

Fiecare se ascunde în dosul unei modificări legislative, ne învârtim în jurul cozii, pe românește!

Voi merge din nou în audiențe la București, voi face front comun cu cei de la Bioenergy”  a explicat Lungu.

Întrebat dacă va profita de vizita în județ a premierului Viorica Dăncilă pentru a-i expune doleanțele, Lungu a replicat  “nu cred că aceste vizite politice, private pot fi amestecate cu problemele profesionale”.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 14 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 15, 2019 @ 6:48 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string KV9VYU to the field below: