Dăncilă nu a mai confundat Suceava cu Hunedoara: “Opoziția va veni cu foarte multe minciuni, noi vom continua să spunem adevărul” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Dăncilă nu a mai confundat Suceava cu Hunedoara: “Opoziția va veni cu foarte multe minciuni, noi vom continua să spunem adevărul”

De    •   Publicat acum 2 luni, 14 august 2019   •   Fara comentarii

*șeful   PSD Suceava Ioan Stan a recunoscut că ”au fost probleme ridicate de primari, fiecare are o durere”

 

 

 

După ședința Comitetului Executiv PSD Suceava care s-a desfășurat azi la Fălticeni, la care a participat alături de miniștrii Eugen Teodorovici și Mihai Fifor, premierul Viorica Dăncilă a susținut o conferință de presă.

În deschidere, gazda Ioan Stan a ținut să mulțumească în repetate rânduri șefilor de la București pentru fondurile alocate mai multor investiții, adăugând că, totuși  ”au fost probleme ridicate de primari, fiecare are o durere, indiferent de culoarea politică, cred că vom fi înțeleși bine”.

De această dată, Dăncilă nu a mai confundat Suceava cu Hunedoara, declarând, în legătură cu alegerile prezidențiale că  ”aceste alegeri vor veni cu foarte multe minciuni din partea opoziției, ei vor continua cu minciunile, noi vom continua să spunem adevărul, ei vor continua să jignească, noi vom veni cu lucrurile pe care le-am făcut pentru români.

Vom munci pentru a câștiga încrederea fiecărui român”.

Dăncilă s-a referit la așa-zisa alianța cu ALDE, care scârțîie din toate încheieturile :  ”Nu vom avea program nou de guvernare, vom avea o ajustare a programului de guvernare, cu trecerea timpului au intervenit și alte priorități.

Nu venim cu restructurare în Parlament, venim cu remaniere acolo unde miniștrii nu au îndeplinit programul de guvernare.

Nu am terminat încă evaluarea.

Noi nu ne dorim să iasă ALDE de la guvernare, dar opțiunea este a lor”.

După 20 de minute de dialog cu presa, șeful PSD Suceava Stan a făcut tot posibilul să scurteze conferința, în momentul în care Dăncilă a dat semne că nu mai poate răspunde convingător.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 14 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 15, 2019 @ 6:46 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string s9SJjz to the field below: