Dăncilă vizitează județul Suceava pentru a mai abate atenția de la divergențele majore PSD-ALDE - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Dăncilă vizitează județul Suceava pentru a mai abate atenția de la divergențele majore PSD-ALDE

De    •   Publicat acum 5 luni, 13 august 2019   •   Fara comentarii

UPDATE / Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc s-a alăturat delegației guvernamentale prezente în aceste zile în județul Suceava, el fiind prezent pe șantierul șoselei de centură a Sucevei.

Din delegație mai fac parte premierul Viorica Dăncilă, ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici și Mihai Fifor.

Pe 15 august toți vor asista la slujbele de la Mănăstirea Putna și de la Basilica Minor Cacica.

 

 

 

*alături de Teodorovici și Fifor, ea va încerca să fie văzută de cât mai multă lume la Mănăstirea Putna și la Basilica Minor Cacica

 

Vizita de pe 14 și 15 august în județul Suceava a premierului PSD Viorica Dăncilă, însoțită de ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici și de cel de Interne Mihai Fifor, vine într-un moment de sărbătoare religioasă importantă la Putna și Cacica (Adormirea Maicii Domnului), dar și de frământări puternice în coaliția cu ALDE.

Preşedintele acestui partid de buzunar, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat azi pentru Mediafax că nu este de acord cu varianta remanierii expusă după CEx-ul PSD de Viorica Dăncilă şi că este de părere că Guvernul funcţionează acum din inerţie.

I-am recomandat dnei. Dăncilă să încerce să gândească o restartare a guvernării.

Ar fi nevoie de un program de guvernare regândit, o asumare a obiectivelor care se pot realiza până la termen, o propunere de noi obiective, o reformă a unor instituţii ale statului şi o restructurare a echipei guvernamentale.

Pentru mine şi pentru colegii mei nu funcţiile în Guvern sunt importante.

Nu vreau să fac parte dintr-o guvernare impotentă, am auzit şi alte expresii de genul «câinele nu pleacă de la măcelărie», eu vreau să îi anunţ pe foarte mulţi că colegii mei sunt vegetarieni”.

Replica Vioricăi Dăncilă nu s-a lăsat așteptată : ”Sincer mă surprind aceste declaraţii, acest Guvern a obţinut rezultate.

Are şi dl. Tăriceanu miniştri, cred că se referea la miniştrii lui.

Acuzaţiile sunt nefondate, în centrul preocupărilor mele nu se află la aceste dispute, să răspund la aceste păreri, fie că ele vin de la partenerii noştri de coaliţie”.

În tot acest talmeș-balmeș guvernamental, vizita de două zile în județul Suceava a Vioricăi Dăncilă pare mai degrabă o încercare de detensionare a conflictului PSD-ALDE, dar și o promovare în cursa pentru Cotroceni în cadrul unor evenimente religioase, slab generatoare de adversități din partea electoratului.

Pe 14 august la ora 15 va avea loc, la complexul Regal Gold Fălticeni, ședința CEx a PSD Suceava, urmată de o conferință de presă.

Programul pentru 15 august nu a fost deocamdată anunțat, dar în mod normal nu poate exclude obișnuitele  băi de mulțime  la Putna și Cacica.

 

 

 

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 13 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 14, 2019 @ 7:05 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string z6IrTc to the field below: