Dihonie pe față între PSD și ALDE.  Teodorovici îl pune la punct pe Băișanu pe tema bugetului: “Nu există niciun fel de gaură” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Dihonie pe față între PSD și ALDE.  Teodorovici îl pune la punct pe Băișanu pe tema bugetului: “Nu există niciun fel de gaură”

De    •   Publicat acum 5 luni, 12 august 2019   •   Fara comentarii

UPDATE  /  Șeful PSD Suceava Ioan Stan a precizat, luni seară, că Teodorovici a dat asigurări că zvonul lansat în spațiul public de un anumit parlamentar ALDE  ( Băișanu – n.r. )  referitor la o presupusă gaură în buget este total nefondat” și a menționat că ar fi bine ca astfel de ieșiri publice care urmăresc doar promovarea personală să lipsească din modul de manifestare a membrilor alianței.

 

 

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici (PSD) a ținut azi să contrazică afirmațiile încă aliatului la guvernare deputatul Alexandru Băișanu (ALDE), care a declarat că  în lunile noiembrie și decembrie nu există bani pentru plata pensiilor și salariilor, în buget este o gaură de circa 8 miliarde lei”.

Teodorovici a arătat că, fiind parteneri de coaliţie, parlamentarul putea să întrebe direct la sursă, la minister și a adăugat că  “nu există niciun fel de gaură”.

Ministrul Finanțelor a ținut să precizeze de mai multe ori că nimeni nu trebuie să-și facă nicio grijă referitor la pensii și la salarii”.

El a dat-o chipurile pe glumă, ironizând ultimatumul dat de ALDE pentru ca PSD să vină cu un nou program de guvernare şi o echipă guvernamentală restructurată, precizând că “m-a iertat Biserica pe mine, dar păi ALDE să nu poată să mă ierte?”

În schimb, șeful lui Băișanu – Popescu Tăriceanu i-a solicitat premierului şi liderului PSD Viorica Dăncilă să răspundă, până pe 20 august, solicitărilor ALDE privind un nou program de guvernare, precum şi o echipă guvernamentală restructurată  “care să aibă ca principal atu competenţa”.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 12 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 12, 2019 @ 10:44 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string PVPc03 to the field below: