Conducerea PSD a Inspectoratului Școlar Suceava recunoaște că lucrările de construcție a toaletelor sunt în întârziere - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Conducerea PSD a Inspectoratului Școlar Suceava recunoaște că lucrările de construcție a toaletelor sunt în întârziere

De    •   Publicat acum 4 luni, 12 august 2019   •   Fara comentarii

 

Inspectorul școlar general sucevean Gabriela Mihai, care a cunoscut o ascensiune fulminantă în ultimele luni datorită sprijinului intens al PSD (ea este și consilier județean), a susținut azi o conferință de presă, alături de adjuncții Cuciurean și Chirilă, în cadrul căreia s-a referit și la stadiul lucrărilor privind amenajarea grupurilor sanitare.

Ea a prezentat o listă cu 29 de grădinițe și școli din Arbore, Breaza, Burla, Drăgușeni, Fântânele, Forăști, Frătăuții Noi, Ilișești, Marginea, Mitocu Dragomirnei, Preutești, Șaru Dornei, Satu Mare, Siminicea, Stulpicani, Ulma, Vatra Moldoviței, Verești, Vulturești, Dolhasca, Gura Humorului și Solca și a recunoscut că stadiul lucrărilor  „este destul de tegiversat”.

Suma alocată județului Suceava este de 2.043.000 lei.

Mihai a menționat că doar în câteva unități s-a optat pentru soluția de achiziționare a containerelor, respectiv la Școala Primară Boureni -orașul Gura Humorului, G.P.N. Țolești – comuna Forăști, G.P.N. nr.2 satul Costișa – comuna Frătăuții Noi, Școala Gimnazială Șaru Dornei, Școala Primară Grigorești – comuna Siminicea, în cele mai multe existând hotărâri ale Consiliilor Locale de construire a toaletelor în spații noi sau deja existente.

O situație specială este la G.P.N. Racova – Solca, unde nu există sursă de apă, autoritățile urmând să foreze un puț la 20 metri adâncime.

De asemenea, la G.P.N. Lupcina – comuna Ulma, preșcolarii vor fi transferați la școala din comună.

“Din păcate nu avem nicio localitate în care să spunem că aceste lucrări s-au finalizat, cele mai multe ne spun că au trecut de faza de proiect, că au trecut de Consiliul Local, lucruri care par destul de tergiversate”  a precizat Gabriela Mihai.

 

 

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 12 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 12, 2019 @ 10:17 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string uuyDKv to the field below: