Incendii într-o gospodărie din Solca și la o hală de mobilier din Straja - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Incendii într-o gospodărie din Solca și la o hală de mobilier din Straja

De    •   Publicat acum 5 luni, 11 august 2019   •   Fara comentarii

 

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca au intervenit, sâmbătă seara, cu o autospecială de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Solca.

La sosirea echipajelor, ardea în interiorul adăpostului de animale, cu pericol de propagare la depozitul de furaje și la casa de locuit.

Au ars aproximativ 2 mp din astereală și s-a degradat tavanul adăpostului de animale pe aproximativ 10 mp.

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui rest de țigară aruncat la întâmplare.

În această dimineață, militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Seriviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Straja și Brodina, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală de producție mobilier din Straja.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în hala de producție, construită pe structură metalică, cu învelitoare din azbociment, cu grinzi din lemn, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la o casă din apropiere.

Au ars elementele combustibile din structura halei pe o suprafață de aproximativ 250 mp și bunuri din interior și s-au degradat mașini și utilaje de prelucrare a lemnului, precum și, parțial, pereții halei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric cu izolația deteriorată.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 11 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 11, 2019 @ 9:51 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string M6OdRT to the field below: