23 de suceveni dețin carduri de încărcare gratuită a vehiculelor electrice - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

23 de suceveni dețin carduri de încărcare gratuită a vehiculelor electrice

De    •   Publicat acum 3 luni, 11 august 2019   •   1 comentariu

Sucevenii posesori de vehicule electrice au solicitat Primăriei reședință 23 de carduri pentru a putea alimenta” gratuit timp de 5 ani, așa cum prevede proiectul pe energie verde cu finanțare elvețiană, recent finalizat.

Ei au la dispoziție 14 stații de încărcare standard și 14 de încărcare rapidă.

Pentru obținerea cardului respectiv, posesorul unui autovehicul electric trebuie să se prezinte la Primărie, camera 32, cu cartea de identitate și cartea de înmatriculare a autovehiculului, care să demonstreze că acesta este electric.

Odată cu cardul vor fi predate lista cu locațiile stațiilor de încărcare, instrucțiunile de încărcare și o legitimație de parcare care trebuie afișată în bordul autovehiculului atunci când este ocupat locul de parcare destinat exclusiv pentru vehicule electrice.

Sistemul electronic de management al stațiilor de încărcare oferă posibilitatea identificării cardului folosit și, implicit, a tipului de vehicul care beneficiază de încărcare, timpul de staționare, valoarea energiei consumate și parametrii de funcționare ai stației de încărcare.

Stațiile de încărcare pot fi folosite și de cele 5 autobuze electrice de capacitate mică TPL care circulă în prezent pe traseele din Suceava.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 11 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 11, 2019 @ 10:01 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Buni spune:

  Pe toate le-a inmanat viceprimarul Lucian Harsovschi?Bravo,Lucica,ajungi primar la anu’…si la multi ani. Cum te lasa Lungu sef o bucata,cum trantesti o prostie.Mai faci site de sute de milioane la cinema,bai primare de weekend?Vezi ca sefu’tau Balan Ioan are de maturat in curte, sa treci dupa-amiaza sa faci oleaca de treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string GGJOAd to the field below: