Flagrant organizat de polițiștii suceveni pentru o tânără din județul Neamț care cumpăra telefoane fără să le mai plătească - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Flagrant organizat de polițiștii suceveni pentru o tânără din județul Neamț care cumpăra telefoane fără să le mai plătească

De    •   Publicat acum 4 luni, 7 august 2019   •   Fara comentarii

Marți după-amiază, o patrulă din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată de o femeie de 21 ani din Preutești despre faptul că a fost înșelată de o persoană necunoscută, căreia i-a vândut un telefon mobil și care nu i-a mai trimis suma de 715 lire sterline, cum se înțeleseseră inițial.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că persoana vătămată a postat un anunț de vânzare a telefonului pe un site, după care a fost contactată telefonic de o femeie cu care s-a întâlnit în Fântâna Mare și a efectuat tranzacția, după ce în prealabil autoarea i-a confirmat că ar fi făcut plata prin intermediul unei tranzacții online, arătându-i în acest sens o fotografie pe telefonul său.

După ce a predat telefonul, persoana vătămată a constatat că, în contul bancar nu a intrat suma de bani și că tranzacția nu fusese finalizată, fiind sesizată poliția.

Întrucât fratele victimei a postat un anunț asemănător și a fost contactat de pe același număr de telefon  de o femeie pentru a efectua tranzacția, polițiștii au organizat un flagrant în Boroaia,  ocazie cu care a fost identificată o tânără de 19 ani din județul Neamț, care s-a prezentat la un magazin pentru ridicarea telefonului.

Ulterior, la o distanţă de aproximativ 100 de metri pe DJ 155B, polițiștii au observat un autoturism în care au fost identificați doi bărbați, unul de 26 ani și celălalt de 28 ani, ambii din județul Neamț, care au însoțit-o pe tânăra de 19 ani.

Cele trei persoane au recunoscut fapta, fiind conduse la sediul poliției, ocazie cu care au fost ridicate din autoturism pentru cercetări alte bunuri de comunicații și electronice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 7 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 7, 2019 @ 1:32 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string eIvLyQ to the field below: