Flutur dorește redeschiderea punctului de trecere a frontierei Izvoarele Sucevei, închis în fostul lui mandat - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Flutur dorește redeschiderea punctului de trecere a frontierei Izvoarele Sucevei, închis în fostul lui mandat

De    •   Publicat acum 6 luni, 4 august 2019   •   Fara comentarii

Gheorghe Flutur, președintele liberal al Consiliului Județean Suceava, a participat sâmbătă 3 august la inaugurarea noului cămin cultural din Izvoarele Sucevei și la un spectacol folcloric.

Un comunicat emis de Consiliul Județean spune că Flutur l-a felicitat pe primarul Mihail Mechno (tot PNL) și a evidențiat buna colaborare cu conducerea Primăriei Izvoarele Sucevei și l-a asigurat de tot sprijinul său, nu doar în realizarea activităților culturale”.

Flutur a detaliat investițiile din zona de frontieră, spunând că recent a fost reabilitat în întregime drumul Pojorâta – Fundu Moldovei – Breaza – Moldova Sulița – Izvoarele Sucevei și a adăugat : Ne pregătim să continuăm până în granița cu Ucraina, drumul va fi reabilitat și dincolo de graniță, așa cum am aflat chiar de la vecinii ucraineni.

Urmează să continuăm demersurile pentru deschiderea punctului de trecere a frontierei de la Izvoarele Sucevei, pentru a facilita legătura cu regiunea Cernăuți şi în continuare spre Transcarpatia”

Punctul de trecere a frontierei Izvoarele Sucevei a fost închis în 2010, când șef al CJ Suceava era tot Flutur (pe atunci PDL) şi urma să fie redeschis după ce va îndeplini condiţiile impuse de Uniunea Europeană.

Poliția de Frontieră desfășoară un proiect de finanțare pe fonduri europene pentru reabilitare pavilion administrativ şi construire pavilioane şi amenajri noi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei în valoare de 1,5 milioane euro.

Termenul de finalizare este iulie 2021.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 4 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 4, 2019 @ 8:07 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string uNd2lr to the field below: