Scandal în Poliția Suceava! Sindicalistul Bănică dă de pământ cu șeful Centrului Operațional IJP : “Aplicația de localizare a apelurilor de urgență s-a blocat, diliul a încercat să bage rahatul sub preș” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Scandal în Poliția Suceava! Sindicalistul Bănică dă de pământ cu șeful Centrului Operațional IJP : “Aplicația de localizare a apelurilor de urgență s-a blocat, diliul a încercat să bage rahatul sub preș”

De    •   Publicat acum 2 luni, 1 august 2019   •   1 comentariu

-Bănică îl numește pe comisarul-șef Vasile Apostol “nesimțit”, “nemernic” și “semianalfabet”

-nici Apostol, nici IJP Suceava nu au oferit vreo replică în mod public

 

Vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România – suceveanul Bogdan Bănică susţine că sistemul s-a blocat atunci când a încercat să testeze aplicaţia de localizare a apelurilor de urgenţă.

El spune că un superior din IPJ Suceava, comisarul șef Vasile Apostol, l-a dat afară din încăperea în care făcea testarea.

“Am vrut să mă conving personal despre cum funcţionează (sau nu) acea aplicaţie de localizare a apelurilor de urgenţă.

Fiind poliţist activ şi având acces la informaţiile clasificate, deci neîncălcând nicio procedură de acces, am fost invitat de către ofiţerul de serviciu principal în camera dispecerului IPJ Suceava, pentru a mă documenta profesionist înainte de expunerea unei opinii publice.

Fireşte, l-am rugat pe colegul care era de serviciu să îmi explice cum funcţionează renumita, de acum, aplicaţie de localizare.

Am uitat să precizez că în momentul accesării aplicaţiei de către colegul meu, tot sistemul se blocase”  scrie Bănică pe Facebook.

El mai povesteşte că un superior din cadrul IPJ Suceava a intrat în încăpere şi l-a scos afară :  “După doar câteva minute, <cu tot cu uşă>, în încăpere a pătruns şeful Centrului Operaţional al IPJ Suceava, cu o falcă la mansardă şi una la parter, care nici mai mult nici mai puţin, m-a scos afară din încăpere.

Şi diliul (pentru că în acel moment avea comportamentul unui om cu afecţiuni psihice grave) aşa a încercat să bage rahatul sub preş: împiedicând un sindicalist să observe, să constate şi să aducă spre încunoştiinţarea publică a gravelor deficienţe de logistică cu care ne confruntăm!”

Tonul lui Bănică este deosebit de critic : “În 2019 nesimțitul ăsta își permite să împiedice o activitate sindicală, uzând de forța fizică, de puțintimea neuronilor și de fărădegrija că nu are ce să pățească!

Și pentru că nu am absolut nicio frică de a îi dezvălui pe nemernici, îi voi da și numele acestui comunist zevzec – Apostol Vasile se intitulează și este…ați ghicit…comisar-șef de poliție.

Între noi rămâne vorba, am lucrat cu el și pot bănui, cu suspiciuni rezonabile, că e și semianalfabet, am văzut procese-verbale întocmite de el, în prezența mea…exact, unul dintre cei care cu adevărat aduce atingere imaginii Poliției Române”.

În pofida acestor acuzații grave, nici Apostol și nici conducerea IJP Suceava nu au reacționat public.

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 1 august 2019
 • de:
 • Ultima modificare: august 1, 2019 @ 6:55 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. lucio spune:

  ,,Coconul” vostru, la câtă cultură are, la atât de mare e și pontețialul de criminalitate.Subscriu la cele spuse de d-l Cataramă, în seara asta, la RomâniaTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 3yQOrB to the field below: