Guvernare PSD la maxim!  Monitorizarea emisiilor de poluanți în atmosferă, singura nerealizare în mandatul prefectului Adomnicăi, în acest an - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Guvernare PSD la maxim!  Monitorizarea emisiilor de poluanți în atmosferă, singura nerealizare în mandatul prefectului Adomnicăi, în acest an

De    •   Publicat acum 3 luni, 29 iulie 2019   •   Fara comentarii

Prefectura Suceava a întocmit planul de acţiuni pe 2019 pentru îndeplinirea obiectivelor programului de guvernare 2018-2020.

În ședința de azi a Colegiului Prefectural, prefectul PSD Mirela Adomnicăi a precizat că planul a fost structurat pe 17 capitole, respectând structura programului de guvernare și cuprinde 147 obiective pentru realizarea cărora au fost prevăzute 511acţiuni.

Ea a spus că, în prezent, situaţia realizării acestora se prezintă astfel: 480 acțiuni cu termen de realizare în anul 2019, dintre care 20 finalizate la termen, una nefinalizată și 459 în curs de realizare în trimestrele următoare.

Potrivit lui Adomnicăi, dezvoltarea şi optimizarea Reţelei Naţionale de Monitorizare a Calităţii Aerului este obiectivul major neîndeplinit în domeniul politicilor de mediu.

“Realizarea inventarului judeţean anual al emisiilor de poluanţi în atmosferă pe anul 2018, utilizând aplicaţia națională Sistemul Informatic de Mediu nu a fost realizată la termenul prevăzut de 31.05.2019, întrucât aplicația respectivă, pe anul 2018, a fost deschisă abia din data de 20.03.2019 și a funcționat defectuos, cu multe întreruperi, nefiind posibilă până acum decât colectarea și validarea datelor de la titulari.

S-a finalizat etapa de completare a chestionarelor din aplicație de către operatorii economici, autoritățile publice locale și verificarea acestora de Agenția pentru Protecția Mediului Suceava.

La momentul actual, secțiunea de introducere a factorilor de emisie în aplicație este nefuncțională”,  a recunoscut Adomnicăi.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 29 iulie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 29, 2019 @ 12:44 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string UHDn0r to the field below: