Ministrul pentru Românii de Pretutindeni a participat la Suceava la proiectul "AmbasaDOR DE BUCOVINA" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni a participat la Suceava la proiectul “AmbasaDOR DE BUCOVINA”

De    •   Publicat acum 7 luni, 27 iulie 2019   •   Fara comentarii

Cadre didactice din diaspora şi din România au luat parte, la Suceava, la un proiect de schimburi de experienţă şi formare finanţat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

Participanţilor la proiectul “Diaspora – Educaţie şi Formare. AmbasaDOR DE BUCOVINA”, iniţiat de Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare, li s-a alăturat şi ministrul Natalia Intotero.

Potrivit unui comunicat al ministerului, ea a dorit să îi cunoască pe profesorii, cercetătorii şi managerii români veniţi din diaspora, dar şi pe participanţii din România – cadre didactice, cercetători şi specialişti în administraţia educaţională, absolvenţi şi studenţi din Suceava.

”Natalia Intotero a amintit că valorile din educaţie sunt o carte de vizită a României şi a românilor peste tot în lume şi le-a mulţumit oaspeţilor din străinătate şi din România pentru participarea la acest proiect, care va face posibile colaborări şi parteneriate cât mai strânse între elitele româneşti din diaspora şi cele din ţară.

De asemenea, ministrul şi-a exprimat speranţa ca prin astfel de programe să se creeze un spaţiu destinat comunicării şi formării unei reţele profesionale de experţi români în educaţie şi să se consolideze identitatea culturală a românilor”, se menționează în comunicat.

Proiectul “Diaspora – Educaţie şi Formare. AmbasaDOR DE BUCOVINA” a beneficiat de o finanţare de 38.000 lei din partea MRP.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : MRP

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 27 iulie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 27, 2019 @ 2:22 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string bCjGQc to the field below: