Sucevean arestat preventiv pentru contrabandă cu țigări, loviri și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte comise în decurs de 5 luni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Sucevean arestat preventiv pentru contrabandă cu țigări, loviri și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte comise în decurs de 5 luni

De    •   Publicat acum 9 luni, 25 iulie 2019   •   Fara comentarii

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat pentru contrabandă.

Pe 8 martie 2019, el a deţinut şi ulterior depozitat în cala unui autocar ce se deplasa pe ruta Rădăuţi – Londra cantitatea de  2.000 pachete țigări având aplicate banderole fiscale FOR DUTY FREE ONLY, bunuri care trebuiau plasate sub un regim vamal, cunoscând că aceste bunuri provin din contrabandă, cauzând bugetului de stat un prejudiciu de 25.677 lei.

Faţă de inculpat a fost dispusă luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, măsură prelungită ulterior succesiv prin ordonanţele procurorului de caz din datele de 10.05.2019 şi 10.07.2019.

Ulterior luării măsurii controlului judiciar, faţă de inculpat s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale în alte două cauze pentru fapte comise ulterior : pe 18.06.2019 pentru lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, constând în aceea că pe 5.05.2019, în timp ce persoana vătămată se afla într-un bar din Ostra, a fost acostată de inculpat şi de o altă persoană care l-au lovit cu pumnii şi sticle de pe masă în zona capului, provocându-i leziuni pentru care a necesitat pentru vindecare 10-12 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, pe 11.07.2019 a fost cercetat pentru tulburare a ordinii şi liniştii publice, deoarece în timp ce se aflau într-o staţie de distribuţie carburanţi din Frasin, pe fondul unui conflict mai vechi, împreună cu alti doi inculpaţi, au agresat fizic doi bărbați care opriseră să alimenteze o autoutilitară, pe care le-au lovit cu pumnii şi picioarele în zona corpului.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au solicitat înlocuirea măsurii controlului judiciar instituit faţă de inculpat cu măsura arestării preventive, cererea fiind admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului, formulându-se contestatie ce urmează a fi solutionată.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 25 iulie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 25, 2019 @ 10:58 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string o8PA4G to the field below: