48 de cazuri speciale soluționate favorabil la admiterea în învățământul liceal în județul Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

48 de cazuri speciale soluționate favorabil la admiterea în învățământul liceal în județul Suceava

De    •   Publicat acum 7 luni, 24 iulie 2019   •   Fara comentarii

Conform calendarului admiterii în învățământul liceal de stat pentru anul școlar 2019-2020, în perioada 19-23 iulie a avut loc rezolvarea de către comisia județeană de admitere a situațiilor speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, a repartizării candidaților care nu și-au depus dosarele de înscriere la termen și a candidaților care nu au participat sau au participat, dar nu au fost repartizați în etapa repartizării computerizate.

Din cele 96 de cazuri speciale, 48 au fost soluționate favorabil (13 redistribuire candidați gemeni, 26 situații speciale aprobate cu respectarea criteriului de medie, 9 absolvenți veniți din străinătate), iar 48 nefavorabil – nu îndeplinesc criteriul de medie.

14 cereri au fost înaintate la Inspectoratul Școlar pentru candidații care nu au fost repartizați în etapa repartizării computerizate și au solicitat repartizarea pe un loc liber după rezolvarea situațiilor speciale9 cereri fiind soluționate favorabil, cu respectarea criteriului de medie în limita locurilor disponibile și 5 soluționate nefavorabil, neîndeplinind criteriul de medie.

Elevii cu cererile soluționate nefavorabil vor fi repartizați în etapa a II-a de admitere, în perioada 31 iulie – 1 august, pe locurile rămase libere, cu respectarea prevederilor metodologiei de admitere.

Pentru această etapă sunt disponibile 197 de locuri la 36 de specializări / 20 licee.

 

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 24 iulie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 24, 2019 @ 8:43 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 1Gt11A to the field below: