Un bătrân din Todirești conducea un autoturism fără ITP și RCA cu un permis eliberat în Republica Socialistă România - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Un bătrân din Todirești conducea un autoturism fără ITP și RCA cu un permis eliberat în Republica Socialistă România

De    •   Publicat acum 6 luni, 21 iulie 2019   •   2 comentarii

Vineri dimineață, o patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti a oprit pentru control pe DJ 178A din Todireşti autoturismul condus de un localnic de 68 ani, care a prezentat un permis de conducere categoriile B şi C eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România, însă neactualizat conform normelor rutiere în vigoare.

Cu ocazia cercetărilor, bărbatul a declarat că nu posedă alt permis de conducere decât cel prezentat pentru control şi nu a ştiu că nu are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că autoturismul are inspecţia tehnica periodica expirată şi nu este asigurat R.C.A., motiv pentru care șoferul a fost sancţionat contravenţional.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 21 iulie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 21, 2019 @ 3:48 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Marius Tepes spune:

  Foarte bine! S-au schimbat ceva in tara asta de la Revoluție?Nimic!!!Aceeasi călăi!! Incepe sa se respecte legea in România? E meritul UE! Daca nu ar fi fost UE, de tara asta se alegea fumul și tămâia.

 2. Marius Teoed spune:

  În general prin corpul românului curge sânge de mafiot.De la intelectuali, medici, politicieni etc.Poate in 20-30 de ani se mai schimbă mentalitatea.Apropo când începe verificarea averilor in Romania?Îs curios și eu, cum dintr un salariu de pădurar se pot face afaceri de milioane de euro?Îs foarte buni întreprinzători?Vorbă fie între noi dar cred că lupii au fost puși paznici la oi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string VgeuKy to the field below: