Bărbatul imobilizat de jandarmi după o suspiciune de abuz sexual la Vatra Dornei a decedat la Spitalul Judeţean Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Bărbatul imobilizat de jandarmi după o suspiciune de abuz sexual la Vatra Dornei a decedat la Spitalul Judeţean Suceava

De    •   Publicat acum 7 luni, 21 iulie 2019   •   Fara comentarii

Bărbatul care a fost imobilizat vineri seară de jandarmi după o suspiciune de abuz sexual asupra unei fete de 12 ani a decedat sâmbătă la Spitalul Judeţean Suceava.

Incidentul a avut loc la Festivalul de Folclor pentru Copii şi Tineret, care se desfăşura în municipiu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Suceava, col. Bogdan Cornaci, a declarat pentru  Agerpres,  că jandarmii au acţionat în vederea scoaterii din mulţime şi imobilizării bărbatului, după ce tatăl şi fata au venit la o femeie jandarm să reclame faptele suspectului.

El a precizat totodată că Parchetul Militar Iaşi a preluat cazul şi efectuează o anchetă.

Un bărbat a venit cu fetiţa lui de mână să reclame la jandarmeriţă şi băiatul care era în patrulă. Fata plângea. Au mers să-l scoată pe bărbat din mulţime, l-au extras, erau în zona adiacentă spectacolului, dar a fost recalcitrant, violent. Era destul de corpolent şi s-a opus acţiunii de imobilizare a jandarmilor. În timpul intervenţiei jandarmilor i s-a făcut rău, a fost chemată salvarea, a fost resuscitat, a fost dus apoi la spital la Vatra Dornei, după care a fost transferat la Suceava”  a spus Cornaci.

Bărbatul a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava în stop cardio-respirator, resuscitat, iar sâmbătă dimineaţă a fost operat, însă a decedat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, Ionuţ Epureanu, a precizat că bărbatul ”avea un dosar în lucru pentru act sexual cu un minor.  Avea 55-56 de ani, mai dădea câte 5-10 lei la un copil, de regulă fără adăpost, ca să-i abordeze”.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 21 iulie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 21, 2019 @ 11:46 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 7gSejI to the field below: