Doi hoți din apartament trimiși în judecată după mai bine de 3 ani de la comiterea furtului, la Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Doi hoți din apartament trimiși în judecată după mai bine de 3 ani de la comiterea furtului, la Suceava

De    •   Publicat acum 6 luni, 18 iulie 2019   •   Fara comentarii

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a doi inculpați, cercetați în stare de libertate pentru furt calificat.

Persoana vătămată deține un apartament de aproximativ 180 mp., situat în Suceava, unde a depozitat obiecte de mobilier, produse cosmetice, bijuterii și sume de bani.

Pe 25 martie 2016 persoana vătămată a plecat de la adresa de reședință, asigurând ușa de acces în apartament.

În aceeași zi, după plecarea proprietarului, inculpații, ambii domiciliaţi în Suceava, cunoscuţi cu antecedente penale, s-au deplasat cu un autoturism BMW cu numere de înmatriculare provizorii în apropierea blocului în care locuiește persoana vătămată.

Au urcat la etajul 5 al imobilului și cu un obiect contondent, având lățimea de aproximativ 1,5 cm. au forțat ușa metalică de acces în apartamentul aparținând persoanei vătămate, provocând și distrugeri peretelui în zona care se învecinează cu ușa.

Inculpații au reușit să deschidă ușa și să pătrundă în interior, apoi au sustras 500 lei, aproximativ 30 ceasuri de mână, diverse mărci şi modele, mai multe parfumuri, 3 telefoane mobile şi bijuterii din aur.

După ce au ieșit din apartament având asupra lor bunurile sustrase, depozitate în mai multe sacoșe și se deplasau pe casa scării, spre ieșirea din bloc, intrușii au fost observați de martori.

Valoarea prejudiciului a fost evaluată la 30.000 lei, pentru marea parte a bunurilor sustrase persoana vătămată prezentând documente de proveniență și fișe de achiziție.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Suceava.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 18 iulie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 18, 2019 @ 11:17 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string d5hPXj to the field below: