Balan cere demiterea ministrului Transporturilor și din cauza biletelor mari la cursele Tarom: “O călătorie în interiorul României are un preţ de lux” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Balan cere demiterea ministrului Transporturilor și din cauza biletelor mari la cursele Tarom: “O călătorie în interiorul României are un preţ de lux”

De    •   Publicat acum 7 luni, 15 iulie 2019   •   Fara comentarii

După ce l-a criticat bine pe ministrul Transporturilor Răzvan Cuc ( PSD ) pentru lipsa autostrăzilor și pentru calitatea precară a transportului pe calea ferată, deputatul PNL de Suceava Ioan Balan îl atacă și pe partea aeriană.

Într-o declarație de presă de azi, Balan spune că “ministrul Transporturilor, dar şi actuala conducere a Tarom, trebuie să explice românilor cum s-a ajuns ca o călătorie în interiorul României să aibă un preţ de lux, deşi românii plătesc atât bilete, cât şi subvenţii directe sau indirecte către compania de stat.

Un bilet dus-întors de la Suceava sau de la Iaşi până la Bucureşti ajunge şi la peste 300 euro, adică de două sau chiar de trei ori mai scump decât un bilet până în Marea Britanie, Germania sau Spania.

Am putea să credem că preţurile uriaşe provin din serviciile de lux oferite călătorilor. Nimic mai fals!

Cele mai proaste servicii la bord din aproape toată Europa le găseşti numai la Tarom”.

Balan îi solicită lui Cuc să spună cât anume din preţul unui bilet la Tarom reprezintă costurile efective ale companiei şi cât din preţul biletului merge în salariile clienţilor politici angajaţi cu sutele la această companie, dar nu mai are răbdare și tot el avansează o variantă: “Cam două treimi din preţul unui bilet la Tarom merge în salariile uriaşe ale celor propulsaţi politic în această companie de stat”.

La finalul declarației de presă, deputatul liberal vine cu soluția: “Sper ca Vioricăi Dăncilă să i se facă milă de România şi să-l demită pe Răzvan Cuc cât mai repede”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 15 iulie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 15, 2019 @ 12:21 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string tktABn to the field below: