Lucrare tipic românească la kilometrul 0 al Sucevei: bariere lângă bolarzi rabatabili și parapeți din plastic - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Lucrare tipic românească la kilometrul 0 al Sucevei: bariere lângă bolarzi rabatabili și parapeți din plastic

De    •   Publicat acum 3 luni, 11 iulie 2019   •   Fara comentarii

*strada Ștefan cel Mare din fața Palatului Administrativ a devenit pietonală, dar vor fi acceptate vehiculele delegațiilor oficiale

 

Conducerea Primăriei Suceava a decis să închidă circulația rutieră pe străzile din jurul Palatului Administrativ cu bariere, deși în zonă sunt montați bolarzi ( stâlpi retractabili ).

Totuși, pe lateralele Palatului Administrativ, pe străzile Libertății și Aleea Nucului, va fi permisă parcarea vehiculelor aparținând Prefecturii și Consiliului Județean, iar în fața clădirii, pe Ștefan cel Mare, vor fi primite delegațiile oficiale.

Referindu-se la necesitatea montării barierelor chiar dacă tot acolo există bolarzi, viceprimarul Lucian Harșovschi a declarat că  “bolarzii sunt funcționali atât cât pot fi, dar nu sunt pentru mai multe cicluri închis / deschis așa cum trebuie.  (? – n.r.)

A fost solicitare de bariere pentru că se închid și se deschid mai rapid, nu e solicitarea noastră”.

Modernizarea străzilor din jurul Palatului Administrativ Suceava, realizată de Victor Construct Botoșani, a inclus și montarea bolarzilor cu acționare prin telecomandă, tocmai pentru a limita circulația vehiculelor.

Bolarzii au funcționat o scurtă perioadă, rămânând blocați, așa încât Poliția Locală a limitat accesul, atunci când a fost cazul, cu parapeți din plastic.

Până recent, pe partea dinspre Muzeul de Științele Naturii și Catedrală a funcționat parcare cu plată, la fel ca și între intersecția Ștefan cel Mare – Mitropoliei și magazinul Bucovina.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 11 iulie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 11, 2019 @ 8:46 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string GYyKzO to the field below: