Percheziție într-o magazie din Fălticeni folosită de dealerii de țigări ucrainene - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Percheziție într-o magazie din Fălticeni folosită de dealerii de țigări ucrainene

De    •   Publicat acum 8 luni, 7 iulie 2019   •   3 comentarii

Un echipaj de jandarmi a solicitat sprijinul Poliţiei Fălticeni, întrucât, pe timpul patrulării a observat un localnic de 47 ani care ridica mai multe pachete de ţigarete de provenienţă extra-comunitară dintr-un imobil situat pe bulevardul Revoluţiei.

Ulterior, în baza mandatului emis de Judecătoria Fălticeni, poliţiştii au efectuat o percheziţie la magazia situată pe bulevardul Revoluţiei, ocazie cu care au fost identificate 128 de pachete cu ţigări de provenienţă extra-comunitară, prejudiciul fiind de aproximativ 1.728 lei.

În cursul lunii mai, Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice Suceava a efectuat o altă percheziţie în aceeaşi locaţie, fiind identificate şi ridicate mai multe pachete de ţigarete de provenienţă extra-comunitară.

S-a întocmit dosar penal pentru contrabandă, cercetările fiind continuate de poliţişti pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi stabilirea întregului circuit al ţigărilor de contrabandă.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 7 iulie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 7, 2019 @ 12:33 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. Ion spune:

  Se dă blana jos de pe țigări? Nu mai au protecție de la partid ? Totuși unde au găsit țigările este spațiul uneia cu apa si rachiu și nu îi ajung banii din ăsta? Sau banii …

 2. MIHA spune:

  S-a terminat protecția de la politia Fălticeni? Ăla vinde țigări de 8 ani fără sa îi deranjeze prea tare. Protecția politiei era asigurată politic.
  Un sef de politie rurala face cămătarie la blocul turn și colegii îl acoperă. Falticeni oraș PSD.

 3. Sandokan Tigru cu Gipan spune:

  Hai, condeiul cu talent la prostii Nica Sorin, mă faci să rad de mor. Te-ai angajat la Vuvuzele? Tu nu ai văzut că poliția păzea in față la fosta secție de alcool și în gang vindeau ceilalți țigări? Nu te-ai prins ca unii care vând au blana politică la putere și altul e fraierul care a deranjat? Jipa te tine numai sa transcrii comunicate de presa? S-a prostit și ăsta? Trezirea Jipa că ajungi ca vuvuzelele de la prima. ..pook caca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string yrpfl6 to the field below: