Ministrul Transporturilor i-a rugat pe constructori să recupereze întârzierile la șoseaua de centură a Sucevei: “Nu îmi fac probleme că nu veți termina” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Ministrul Transporturilor i-a rugat pe constructori să recupereze întârzierile la șoseaua de centură a Sucevei: “Nu îmi fac probleme că nu veți termina”

De    •   Publicat acum 11 luni, 5 iulie 2019   •   2 comentarii

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc (PSD) s-a aflat, azi, din nou pe șantierele șoselelor de centură Suceava și Rădăuți, iar imaginea generală a fost de muncă susținută a muncitorilor și utilajelor, așa cum se întâmplă în astfel de prilejuri.

Vizitele lui anterioare s-au produs în martie și aprilie, înaintea alegerilor europarlamentare pierdute răsunător de PSD.

Azi, pe centura Sucevei în partea dinspre ieșirea spre Fălticeni, Cuc a fost însoțit în inspecție de prefectul Mirela Adomnicăi, senatorul Virginel Iordache ( PSD ) și deputații Eugen Bejinariu ( PSD ) și Alexandru Băișanu ( ALDE ).

Mai întâi, managerul de proiect Vasile Strâmbeanu a făcut o trecere în revistă a investițiilor, concluzionând că ”stadiul actual este de 40%, am înregistrat niște întârzieri, dar încercăm prin mobilizare și prin accelerarea lucrărilor să respectăm termenul  ( 17 septembrie – nr. )”.

După ce a văzut o parte a lucrărilor și a stat de vorbă cu responsabilii de șantier, Cuc a declarat că ”eu nu îmi fac probleme că nu veți termina  ( sic! – n.r. ),  deși au fost probleme legate de condițiile meteo, au încetinit un pic ritmul de lucrări.

Sunteți o firmă serioasă, cu utilaje performante, care lucrați așa cum trebuie.

Plățile sunt făcute la zi, vă rog să încercați să eliminați decalajele cauzate de vreme”.

Ca de obicei cu prilejul unor asemenea vizite, Băișanu nu a pierdut prilejul să se poziționeze cât mai în față, pentru a fi filmat alături de Cuc și a intervenit pe alocuri în dialog.

Lucrările la cei 12 kilometri ai centurii Sucevei au început în urmă cu 11 ani, dar din 2015 se circulă doar pe porțiunea Pătrăuți – Șcheia, în lungime de 5 kilometri.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 11 luni, 5 iulie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 5, 2019 @ 6:14 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. mobutusesekocucungbenduwazabanga spune:

  Bravo Cuc! Ești unul dintre foarte, foarte puținii miniștri care după 1989 chiar au habar de ceea ce se întîmplă în realitate, nu ca alții care-și trag concluziile de prin birouri, la cafele și hîrtii/situații încropite de idioți și hoți. Sau…. ”hei-rupiști”/oportuniști ca alde Fluture cu lopata sau Stan cu ”nimic”.

 2. Florin spune:

  Cucurile pesedistilor ne-au adus în subdezvoltare ! Suceava are salariile cele mai mici dar suntem mândri bucovineni !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 3goWDb to the field below: