O nouă amânare! Șoseaua de centură a Sucevei nu va fi finalizată în septembrie.  Constructor: “Stadiul este de 40%, vom vedea în ce măsură vom reuși să recuperăm întârzierile” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

O nouă amânare! Șoseaua de centură a Sucevei nu va fi finalizată în septembrie.  Constructor: “Stadiul este de 40%, vom vedea în ce măsură vom reuși să recuperăm întârzierile”

De    •   Publicat acum 11 luni, 4 iulie 2019   •   Fara comentarii

*ministrul Cuc va veni mâine, din nou, să vadă mișcare pe șantier

 

 

Prefectul de Suceava Mirela Adomnicăi a susținut azi o conferință de presă alături de Vasile Strâmbeanu, managerul de proiect din cadrul asocierii de firme care execută lucrările de finalizare a șoselei de centură a municipiului reședință.

Strâmbeanu a spus că s-au realizat lucrări la amenajarea parcării dinspre Fălticeni, structuri rutiere, breteaua de ieșire din parcare, consolidări zid sprijin, lucrări foraje, terasamente la nodul rutier nr.1, urmând turnarea stratului de bază de mixtură asfaltică.

El nu s-a mai arătat atât de sigur că va fi respectat termenul de finalizare de 17 septembrie, anunțat anterior.

”Stadiul actual este estimat la 40%, într-adevăr am înregistrat întârzieri din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, dar vom iniția măsuri de accelerare.

Vom vedea în ce măsură vom reuși să recuperăm aceste întârzieri”, a afirmat Strâmbeanu.

Lucrările la cei 7 kilometri care au mai rămas de executat din șoseaua de centură a municipiului Suceava sunt executați, pe porțiunea Șcheia – Moara, de asocierea Autotehnorom – Operational Autoleasing – OPR Asfalt – Obras Publicas Y Regadios – Florconstruct – Calcarul.

Lucrările au debutat în urmă cu 11 ani și au fost întrerupte de mai multe ori din cauza întârzierii plăților,  intrării în faliment a constructorului, bâlbâielilor legislative și organizării unei noi licitații.

Din cei 12 kilometri ai șoselei se circulă, din 2015, doar pe porțiunea Pătrăuți – Șcheia, în lungime de 5 kilometri.

În altă ordine de idei, Adomnicăi a anunțat că pe 5 iulie ministrul Transporturilor Răzvan Cuc va fi prezent din nou pe șantierul șoselei de centură a Sucevei.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 11 luni, 4 iulie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 4, 2019 @ 8:14 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string zddPbS to the field below: