MOFTURI FĂLTICENENE: Vor cădea capete de ambele părți? - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Rubrici  >  Articolul curent

MOFTURI FĂLTICENENE: Vor cădea capete de ambele părți?

De    •   Publicat acum 8 luni, 30 iunie 2019   •   1 comentariu

@  Nici bine nu s-a lăsat uitarea peste rușinea cu alegerile europarlamentare (nu că ar fi depins prea mult de el, dar orișicât…), că profesorul de educație fizică și sport are noi probleme de comunicare. Prin presă au tot circulat informații ba că trăiește într-o locuință socială deși declarația de avere e dodoloață, ba că nu supraveghează asfaltările și muncitorii au turnat asfalt peste o cocoașă. Nimicuri din astea… Unii cunoscători s-au grăbit să spună – gata, să vezi că între el și adevăratul boss s-a căscat o prăpastie care nu mai poate fi umplută, ca și comparație, cu toată apa filtrată din bazinele de la Nada Florilor. Sau, dacă vreți, cu pământurile de pe la Dumbrava Minunată. Ei aș, zicem noi, nu-i situația chiar așa de neagră, oricând se poate remedia. Și, dacă e nevoie, un preot ar fi dispus să înfăptuiască o slujbă de împăcare. Nu cel care a candidat în urmă cu vreo trei ani, celălalt!  Și dacă chiar nu se mai poate găsi cale de împăcare, asta-i viața, mai sunt destui candidați. Noi știm doi care se încălzescfiul unui politician și patronul unei firme de transporturi.

@ Dacă unii s-au plâns până acum de drumurile proaste ( în special șoferii… ), acum nu mai sunt bucuroși nici cu reparațiile. Dar așa-i lumea, nerealistă, caută tot timpul nod în papură!  Ce dacă au fost sparte toate străzile? Era mai bine dacă muncitorii ar fi plecat pe alte șantiere din țară?  Partea nasoală e că… calitatea  lasă mult de dorit, observați străzile pe care s-a lucrat anul trecut și în care reapar gropi. Parcă pentru a face concurență, ACET intervine aproape zilnic în diferite puncte, confirmând axioma expusă de mulți ani de ZdpN  că la Fălticeni rețelele de apă sunt franjuri.

@  Un deputat chipurile de opoziție, cu birou parlamentar la doi pași de Primărie, știe să facă afaceri frumoase cu  colegii  de la putere. Se mai ciondănesc ei prin emisiuni la propria televiziune, se mai încordează la întâlniri electorale, se mai agită în conferințe de presă, dar apoi își revine și încasează publicitate corespunzătoare. Noi am auzit ( nici nu mai știm de la cine… ) că se pregătește repetarea unui non-kombat de mare artă, în sensul că boșii de la județ s-au înțeles perfect în stabilirea zonelor de influență. S-ar putea ca din această  încleștare  să pice capul unui inginer care a condus mai demult orașul și care, momentan, ocupă un loc la ședințele Consiliului Județean.  Dar asta-i soarta lupta între generații se ascute în interiorul partidelor!

 

DANIEL BOGHIȚA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 30 iunie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 30, 2019 @ 5:04 pm
 • Sub: Rubrici, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. ioanamariei spune:

  Dacă-i pamflet, pamflet să (nu) fie!
  Zice Ziarul ca „nu-i situația chiar așa de neagră, oricând se poate remedia. Și, dacă e nevoie, un preot ar fi dispus să înfăptuiască o slujbă de împăcare. Nu cel care a candidat în urmă cu vreo trei ani, celălalt!”.
  Doar ca despre „celălalt” se aude ca il împinge din ce in ce mai bine pe „profesorul de educație fizică” spre sportul cu denea-ul, fara sa stie, desi i s-a spus, cu limba de moarte, sa nu se bage unde nu se pricepe. Si pentru ca e sport de echipa, la slujba de impactare vor fi chemati si cei care au semnat ca primarul, sau pentru el.
  „Și dacă chiar nu se mai poate găsi cale de împăcare, asta-i viața, mai sunt destui” frati.
  (pt. ZDPN: chiar daca acest comentariu poate fi un pamflet, va doresc sa depasiti stadiul de pamflet, spre investigatii serioase care sa va aduca satisfactia puterii de presa independenta, chiar daca va e greu sa depasiti linia de finantare. Sunt atatea adevaruri falticenene care asteapta o pana rece care sa le arate, si nu celor care traiesc din ajutoare ’telectuale. Si poate o incurajati si pe ziarista suceveana care, dupa doua/trei observatii directe a unor „mici” infractiuni nevinovate de prin targ a primit ca bonus amenintari de.voalate care au indemnat-o sa vada cealalta fata a imposturii)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string GMi6r3 to the field below: