Capturi de țigări ucrainene de peste 360.000 lei la Brodina, Straja și Ulma - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Capturi de țigări ucrainene de peste 360.000 lei la Brodina, Straja și Ulma

De    •   Publicat acum 8 luni, 22 iunie 2019   •   Fara comentarii

Ieri după-amiază, un echipaj mobil al poliției de frontieră Brodina a observat un autoturism fără plăcuțe de înmatriculare, care circula cu mare viteză.

Poliţiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri mașina, însă conducătorul auto a ignorat semnalele, continuându-și deplasarea.

Echipajul politiei de frontieră a procedat la urmărirea mașinii, iar la scurt timp aceasta a fost descoperită abandonată într-o zonă împădurită.

Din primele verificări, în mașină a fost observată o impresionantă cantitate de țigări, de proveniență ucraineană.

În cadrul acțiunii, un alt echipaj din cadrul Sectorului a observat, în apropierea frontierei de stat, două persoane lângă care se aflau mai multe baxuri cu țigări.

În momentul în care acestea i-au observat pe polițiștii de frontieră au abandonat coletele și s-au dispersat înspre Straja.

Pe timpul acțiunii, deoarece cei în cauză nu s-au supus somațiilor prin voce, au fost trase mai multe focuri de avertisment în plan vertical.

La fața locului au fost descoperite 6 colete cu țigări.

În continuarea acțiunii, polițiștii de frontieră au mai descoperit abandonate în Ulma alte 3 colete cu țigări.

În toate cazurile, țigările au fost ridicate în vederea confiscării și transportate la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 31.560 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 363.400 lei.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 22 iunie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 22, 2019 @ 4:49 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string EK0NdG to the field below: