După ce a stat strâns unit în jurul lui Dragnea, PSD Suceava se orientează spre Dăncilă - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

După ce a stat strâns unit în jurul lui Dragnea, PSD Suceava se orientează spre Dăncilă

De    •   Publicat acum 4 luni, 21 iunie 2019   •   1 comentariu

 

Azi la Rădăuți, membrii PSD Suceava s-au întrunit într-o conferință extraordinară în vederea validării Comitetului Executiv Județean și alegerii delegaților pentru congresul ce va avea loc la București pe 26 iunie.

Departamentul de comunicare PSD Suceava informează, printr-un comunicat, că proporțional cu numărul de membri, organizației Suceava îi revin 106 delegați ce vor vota noua conducere națională a PSD.

Delegația suceveană este constituită din parlamentari, membrii ai partidului, primari, consilieri județeni și președinți de organizații locale.

În limbajul de lemn cu care ne-a obișnuit, conducerea partidului spune că  “toate opiniile exprimate au condus la concluzia că, pentru România, pentru județul Suceava, este foarte importantă îndeplinirea măsurilor asumate prin programul de guvernare mandatat prin vot de cetățeni în decembrie 2016.

De asemenea, este important pentru PSD menținerea unității ca o garanție a îndeplinirii în bune condiții a misiunii guvernării și a deciziilor politice”.

La final a fost adoptată o rezoluție prin care cei 106 delegați sunt mandatați să susțină prin vot pe Viorica Dăncilă în candidatura pentru funcția de președinte PSD.

“Considerentele care au stat la baza acestei decizii au fost determinate de profesionalismul prin care Viorica Dăncilă a gestionat mandatul președinției Consiliului Uniunii Europene ce a revenit României și prin modul prin care dumneaei și-a demonstrat capacitățile de lider în ultimele trei săptămâni.

Ca președinte interimar al PSD, a reușit să țină partidul unit, rezolvând cu succes două momente dificile : alegerea președintelui Camerei Deputaților și moțiunea de cenzură inițiată de partidele de opoziție”, își justifică șefii din PSD opțiunea.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 21 iunie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 21, 2019 @ 7:19 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Gorgan spune:

  Ptiu, comuniștilor! No comment !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string l4Dgmm to the field below: