Nereguli cu material lemnos la Moldovița și Horodnic de Sus - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Nereguli cu material lemnos la Moldovița și Horodnic de Sus

De    •   Publicat acum 11 luni, 20 iunie 2019   •   Fara comentarii

Ieri după-amiază, o echipă mixtă formată din polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava și specialiştii Gărzii Forestiere Suceava au efectuat verificări la sediul unei societăți comerciale din Moldovița administrată de un bărbat de 32 ani din Șcheia.

Pentru neregulile constatate cu privire la modul de completare a avizelor de însoțire și a depozitării materialului lemnos s-a dispus sancţionarea contravenţională a societății cu 15.000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea valorică a cantităţii de 22 m.c. lemn rotund  de esență rășinoase,  în valoare de 7.768 lei.

Tot ieri, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea  a oprit pentru control pe DN 2E din Horodnic de Sus, autoutilitara cu remorcă condusă de un bărbat din Brodina, care transporta material lemnos.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la volumul de materialul lemnos transportat în remorcă cu cel din avizul de însoțire emis de o societate comercială cu sediul în Rădăuţi și prezentat de conducătorul auto, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici care, în urma inventarierii, au stabilit că în remorcă se afla cantitatea de 31 m.c. lemn de lucru de esenţă răşinoase din specia molid, cu un plus de 5 m.c. față de cantitatea înscrisă în documentul de însoțire.

S-a dispus sancţionarea contravenţională a societății emitente a documentelor, iar cantitatea de 5 m.c. lemn lucru de esenţă răşinoase transportată în plus, în valoare de 1.758 lei, a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 11 luni, 20 iunie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 20, 2019 @ 1:12 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string VwTCNE to the field below: