Deținere de droguri de risc depistată de jandarmii suceveni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Deținere de droguri de risc depistată de jandarmii suceveni

De    •   Publicat acum 4 luni, 19 iunie 2019   •   Fara comentarii

 

În perioada 14 – 18 iunie, activitatea Inspectoratului de Jandarmi Suceava a avut un caracter preponderent preventiv, iar misiunile au vizat în principal asigurarea măsurilor de ordine publică în zonele în care au fost organizate evenimente cultural-artistice, sportive și religioase.

Echipajele de jandarmi au acționat pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate în timpul acestor manifestări, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.

Totodată, jandarmii au acționat în cadrul dispozitivelor de menţinere a ordinii publice organizate în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Suceava în localităţile în care funcţionează structuri de jandarmerie,

Posturile de jandarmi montane din Gura Humorului, Frasin, Suceviţa, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi Broşteni au desfășurat activități preventive și de informare a turiștilor pe traseele turistice, în zona unităţilor de cazare şi a locurilor de agrement, fiind pregătite să intervină în situaţii de urgenţă, dar şi în cazul constatării unor abateri de la respectarea legislaţiei de mediu şi a normelor privind ariile şi rezervaţiile natural protejate.

Jandarmii au intervenit independent sau în cooperare cu poliţiştii la 11 apeluri efectuate prin 112 și au aplicat 53 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9.650 lei.

Majoritatea sancțiunilor au vizat nerespectarea regulilor de conviețuire socială și liniștea publică, dar au fost înregistrate și situații referitoare la nerespectarea regulilor privind desfășurarea activităților comerciale (4), organizarea activităţilor de picnic (9), pescuitul (5) și desfășurarea manifestărilor sportive (1).

De asemenea, au fost întocmite actele de sesizare privind săvârșirea unui număr de 5 infracțiuni (contrabandă, deținere de droguri de risc și loviri sau alte violențe).

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 19 iunie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 19, 2019 @ 2:07 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string V2QsDD to the field below: