Performanţă internaţională a boxului fălticenean - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Performanţă internaţională a boxului fălticenean

De    •   Publicat acum 7 luni, 17 iunie 2019   •   Fara comentarii

Iată că Fălticeniul a ieşit pe arena internaţională la box. Şi nu oricum, ci cu un onorant loc întâi. Duminică, 16 iunie 2019, la Teţcani, Republica Moldova, a fost organizat un turneu internaţinal de box. Au participat  echipe din Ucraina, Romania şi Moldova. Echipa României a fost formată  din pugiliştii a două cluburi, Botoşani şi Fălticeni, urbea de pe Şomuz trimiţându-l în luptă pe  Eduard Muşet, de la Clubul „Nada Florilor”, care a boxat la categoria de 46 kg.

În vârstă de 13 ani, originar din comuna Baia, Eduard Muşet reuşeşte, prin calităţile sale fizice şi tehnice, dar mai ales printr-o hotărâre impresionantă – un caracter de adevărat luptător – să confirme calea afirmării sale. Antrenat de maestrul Gheorghe Butnaru, un pugilist cu un palmares bogat în anii săi de glorie, vicecampion european, Eduard Muşet a devenit, sub îndrumarea sa, un exemplu de sportiv ce a crescut constant, obţinând rezultate din ce în ce mai bune. Luna trecută a urcat pe prima treaptă a podiumului la competiţia regională organizată în municipiul Roman, Memorialul Barda Dumitru. Acum a venit victorios din Basarabia.

„Trebuie să mărturisesc că tot efortul nostru nu ar fi avut finalitate dacă nu am fi primit sprijinul constant al unor oameni inimoşi, şi mă refer în special la domnul Andi Stan, patronul Romfour, care ne asigură mijloacele de transport necesare pentru deplasările noastre”, a ţinut să precizeze antrenorul Gheorghe Butnaru.
„Această victorie ne motivează şi ştim că trebuie să muncim mai mult pentru că se apropie Cupa Romaniei la box cadeţi de unde vrem să venim cu medalii cât mai preţioase”, a mai adăugat acesta.

Un onorant loc întâi în prima sa competiţie internaţională este o treaptă importantă în calea afirmării sale, dar Eduard Muşet este pe deplin conştient că drumul său nu se opreşte aici şi trebuie să mai curgă multă transpiraţie pe umerii săi pentru a culege în continuare lauri.

GABRIEL TODICĂ

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 17 iunie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 17, 2019 @ 4:50 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string GjIb4L to the field below: