O nouă cursă aeriană, de astăzi, Suceava – Memmingen (Germania). Flutur: “Îmi doresc să deschidem zona noastră pentru investitorii germani” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

O nouă cursă aeriană, de astăzi, Suceava – Memmingen (Germania). Flutur: “Îmi doresc să deschidem zona noastră pentru investitorii germani”

De    •   Publicat acum 12 luni, 17 iunie 2019   •   2 comentarii

FOTO: Ziarul de pe Net

FOTO: Ziarul de pe Net

Începând de azi a devenit operațională cursa aeriană Suceava – Memmingen ( Germania ) operată de compania Wizz Air.

După-amiază, după aterizarea cu întârziere, în aerogară au fost făcute declarații de presă.

Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur: “Așteptăm la început de august delegația germană cu noul președinte al Regiunii Schwaben. Ne-am propus să organizăm, în această toamnă, la Suceava, un târg economic. Suntem în pregătire cu un parc industrial nou. Îmi doresc să deschidem zona noastră pentru investitorii germani și pentru toți cei care doresc să investească. Ne gândim să organizăm și un tour-operator pentru agențiile de turism. Ăsta este avantajul uriaș al țării noastre, că suntem țară a Uniunii Europene”.

Fostul președinte al Regiunii Schwaben Jurgen Reichert : “În 1998 am întreprins un zbor din Augsburg către Suceava, dar lucrurile stăteau atunci altfel. În acești 20 ani relațiile cu dvs. și cu partea ucraineană s-au intensificat. Pot să vă spun că această idee a fost extraordinară, mă refer la Wizz Air, la aeroportul Suceava, la toți colegii. Europa are un viitor împreună, există o cale de a ne cunoaște istoria”.

Președintele Consiliului Regional Cernăuți Ivan Muntean: “Cred că următoarea cursă se deschide la Cernăuți cu ajutorul dlui. Reichert, știu că are un cuvânt foarte mare în Europa și în Germania, vom fi bucuroși dacă și la Cernăuți se va deschide așa o cursă. Ăsta-i viitorul pentru fiecare și pentru toată Bucovina. Ne vom întâlni la Cernăuți pentru a vedea cum vom organiza la un nivel de sus, să ne dezvoltăm împreună pentru un viitor în Uniunea Europeană”.

Zborurile Suceava – Memmingen sunt programate în zilele de luni, miercuri și vineri.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 12 luni, 17 iunie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 17, 2019 @ 9:14 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Angelica spune:

  Madrid-Suceava cand ??? Foarte multa lume asteapta un zbor direct. Dar se pare ca nici o sansa .

 2. Angelica spune:

  Madrid-Suceava cand ? De mult asteptam si noi un zbor direct spre casa .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 3II5wG to the field below: