Verdict medical: bărbatul din Baia găsit decedat pe câmp a făcut un stop cardio-respirator - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Verdict medical: bărbatul din Baia găsit decedat pe câmp a făcut un stop cardio-respirator

De    •   Publicat acum 4 luni, 15 iunie 2019   •   1 comentariu

 

S-au grăbit să vorbească despre moarte suspectă și au pus o întreagă comunitate pe jar. O știre locală  în care se vorbea despre decesul suspect al unui bărbat de 60 de ani, din Baia, găsit de un consătean, miercuri, la ora 10.15, pe tarlaua Știubei, a fost infirmată oficial de medicii legiști: deces cauzat de un stop cardio-respirator, nicidecum o crimă așa cum în mod fals s-a sugerat de dragul unui titlu de presă.

Potrivit cercetărilor efectuate de polițiști, Mihai Mârzan s-a dus miercuri pe câmp ca să stropească o cultură de cartofi împotriva gândacilor. El acuza dureri în piept și stări de slăbiciune de câteva zile, fiind cunoscut cu afecțiuni cardiace. Cum afară era foarte cald, la un  moment dat i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ. Acolo a fost găsit de un localnic care a alertat autoritățile, iar un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Fălticeni s-a deplasat la fața locului, însă nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului de 60 ani.

În urma efectuării necropsiei, s-a constatat că decesul lui Mihai Mârzan a fost cauzat de un stop cardio-respirator cauzat de afecțiunile cardiace de care suferea și pe fondul temperaturii ridicate.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 15 iunie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 15, 2019 @ 9:11 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Ion spune:

  Și vreți voi sa schimbați vuvuzele care se hrănesc din troaca PSD? La ei se potrivește perfect poezia Cine mă plătește, bine cu mine trăiește / Bag mâna în cacat, Si-i scriu ceva cu ea.
  N-ați văzut că s-au răzbunat pe Cornia pentru că nu îi lasa sa scrie din vuvuzea când era primar la Fălticeni si seful lor? Coman sa caste ochii, la fel o sa-i facă și lui. ACum sunt prieteni cu Bogdan Gheorghiu și trag din vuvuzela pentru el. Știu ca PSD pica și se golește troaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string eVpva9 to the field below: