Curse aeriene Suceava – Monastir (Tunisia), de astăzi.  Pe 17 iunie va fi deschisă ruta Suceava – Memmingen (Germania) - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Curse aeriene Suceava – Monastir (Tunisia), de astăzi.  Pe 17 iunie va fi deschisă ruta Suceava – Memmingen (Germania)

De    •   Publicat acum 9 luni, 12 iunie 2019   •   Fara comentarii

*de la 1 iulie aerogara va fi deschisă non-stop

 

 

De azi până pe 25 septembrie, de pe aeroportul Suceava se derulează curse charter pe relația Monastir (Tunisia).

Gradul de încărcare, pentru tot sezonul, este de 73%, după cum a precizat Haitem Souani, reprezentantul operatorului Amara Tour Cluj-Napoca.

Transporturile se vor face cu aeronave Airbus 320 ( capacitate 177 locuri).

În cadrul unei conferințe de presă, șeful Consiliului Județean Gheorghe Flutur a detaliat cursele actuale, care au ajuns la 30 regulate pe săptămână : București 13 curse, Londra 7, Milano 5, Roma 3, Bologna 2, urmând de pe 17 iunie 3 curse săptămânale spre Memmingen (Germania).

Cursele charter din sezonul estival sunt : Antalya 5 pe săptămână, Hurghada {Egipt) o cursă, Bodrum (Turcia) o cursă, Monastir (Tunisia) o cursă.

O vacanță la Monastir începe de la 400 euro/persoană, în care sunt incluse bilete avion dus-întos, transfer de la aeroport la hotel, sejur 7 nopți regim all-inclusive și ghizi de limba română.

“La 12 iunie avem peste 160.000 pasageri pe aeroportul Suceava, o creștere cu 21% față de aceeași perioadă a anului trecut, dinamica e mai mult decât așteptam noi.

Estimăm, până la sfârșitul anului, peste 400.000 pasageri”  a apreciat el.

Managerul aeroportului Ioan Măriuța a precizat că, de pe 1 iulie, aeroportul Suceava va fi deschis non-stop pentru a face față traficului pe relația Londra ( aterizare ora 3,30 – decolare ora 6,15 ).

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 12 iunie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 12, 2019 @ 7:12 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string FPBUqu to the field below: