Coruri din Fălticeni și Rădăuți învingătoare la concursul Fancy fiesta à la française - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Cultural  >  Articolul curent

Coruri din Fălticeni și Rădăuți învingătoare la concursul Fancy fiesta à la française

De    •   Publicat acum 4 luni, 10 iunie 2019   •   4 comentarii

 

Pe 8 iunie, în Auditoriumul Joseph Schmidt al Universității Ștefan cel Mare Suceava a avut loc cea de-a X-a ediţie a concursului de interpretare de cântece în limbi străine „Fancy fiesta à la française”, organizat de Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării.

Au participat 12 grupuri de elevi, coordonate de 20 de cadre didactice, din 10 şcoli şi licee : Şcolile Gimnaziale Mihail Sadoveanu și Ion Irimescu, Colegiile Nicu Gane şi Vasile Lovinescu din Fălticeni, Şcoala Gimnazială Mihai Halunga Hănţeşti, Școala Gimnazială Vatra Moldoviței,Şcoala Gimnazială Vereşti, Colegiile Mihai Eminescu şi Dimitrie Cantemir din Suceava și  Colegiul Tehnic Rădăuţi.

Juriul concursului a decis ca locurile I ( unul pentru gimnaziu, celălalt pentru licee ) să fie ocupate de Corul Fantezia al Şcolii Gimnaziale Mihail Sadoveanu Fălticeni, coordonat de Elena Paşcovici şi Mirabela Apopei şi de grupul Colegiului Tehnic Rădăuţi, coordonat de LoredanaChelba, Alina Scîntei şi Elisabeta Marici.

Corul Şcolii Gimnaziale Mihail Sadoveanu Fălticeni a fost desemnat câştigător şi de public.

Premiile au fost puse la dipoziţia celor peste 270 de copii, adolescenţi şi profesori participanţi de către USV, Association Sevriolaine d’Aide et de Partage, Agence Universitaire de la Francophonie, Institut Français de Bucarest et de Iaşi, Délégation Générale Wallonie-Bruxelles à Bucarest şi grupul Herlitz.

 

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : USV

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 10 iunie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 10, 2019 @ 1:44 pm
 • Sub: Cultural, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

4 comentarii

 1. Tatiana spune:

  Premiile au fost confiscate de d-ra Pascovici….sa-i fie rusine…copii au venit acasa cu mana goală.

  • Doina spune:

   Premiile nu au fost confiscate, ci vor fi date in mod festiv, la serbarea de sfarsit de an, ca sa stie toti elevii scolii de rezultatul obtinut de acesti copii! Copiilor li s-a spus acest lucru!

  • Pașcovici Elena spune:

   Vă cer scuze pentru „intervenție„: în primul rând, „copiii„ trebuie să aibă 3 de „i„. În al doilea rând, stimată doamnă/domnișoară Tatiana, vă invităm vineri la festivitatea de încheiere a anului școlar, să asistați la înmânarea diplomelor și premiilor, în fața tuturor elevilor școlii, părinților, etc. Nu dați cu pietre inutile și mincinoase, chiar s-ar putea să vă creadă cineva…A, să nu uit, mă numesc Pașcovici Elena.

 2. Doina spune:

  Premiile vor fi date in cadru festiv, la serbarea de sfarsit de an, nu au fost confiscate de nimeni! Copiii stiu ca vor primi premiile la serbare, ca sa vada si ceilalalti elevi, ca au fost rasplatiti cu aceste premii pentru munca lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string f2li4u to the field below: