Stan nu vede bârna din propriul partid, ci numai pe cea din PNL: “Orban este devorat de o ambiție fără margini” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Stan nu vede bârna din propriul partid, ci numai pe cea din PNL: “Orban este devorat de o ambiție fără margini”

De    •   Publicat acum 12 luni, 5 iunie 2019   •   3 comentarii

Președintele PSD Suceava senatorul Ioan Stan a împrăștiat presei locale o declarație politică datată 5 iunie, în care îl critică pe liderul liberal Ludovic Orban,  “devorat de o ambiție fără margini, cea care îl împinge ca de dragul de a ieși mereu în față să comită, pur și simplu, cele mai uriașe gafe cu putință”.

Lăsând la o parte problemele și gafele din propriul partid, Stan vorbește despre renunțarea la scutirea impozitului pe venit pentru IT-iști, care  este de natură să revolte pe orice om cu o minimă putere de înțelegere”.

Stan se folosește de informațiile oferite de Asociația patronală a industriei de software și servicii, potrivit cărora facilitățile fiscale au făcut și mențin industria IT românească competitivă într-o cursă cu alte țări care oferă programatorilor impozit pe venit zero, precum Polonia, Ucraina sau Belarus.

Conform acelorași informații, opinează Stan, cifra de afaceri estimată pentru 2019 este de peste 5 miliarde euro, aproape 6% la PIB, iar nevoia anuală de specialiști este de 14.000 de oameni, dublă față de numărul absolvenților în domeniu.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 12 luni, 5 iunie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 5, 2019 @ 11:44 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. Ion spune:

  Ce vorbești nea Stane? Te-ai trezit din bătaia încasată? Ai dus partidul la 25% și vrei sa te dai cocos cu Orban? Da’ de ce nu te dai la Flutur? Îți spun eu: te-a bătut Butterfly de te-a rupt. Numai la Fălticeni nu te-a învins ca ai tot orașul la PSD și liberalii locali sunt vânduți ție. Dar și la Fălticeni diferența este mică. Ți se clatină jilțul de baron și lui Coman canapeaua de primar.

 2. Elena spune:

  Lăsați, domnule Stan, că a văzut toată țara cine este PSD. Liviu Dragnea a făcut toate măgăriile cu partidul, nu singur la Teleorman, ci cu baronii partidului din sediul din București. Dumneavoastră, Alexandru Radulescu, Virginel Iordache, Cătălin Coman, toți l-ați susținut pe Dragnea. Trebuie să plecați și sa vină alții.

 3. Iau iaîn iai spune:

  Mihai postacul tot nu știe ce sa comenteze și plânge intr-un colt din cameră. De la partid nu îi răspunde stăpânul și nici papa nu mai vine. El vrea sa pape caca în continuare pentru PSD și vrea sa lupte cu statul paralel și cu Soros. Dar singur se teme și lumina la partid tot stinsa este. Postacul Mihai trece la PNL ca acolo sunt tot oamenii lui Stan. E obișnuit cu postatul aiurea și îi sta bine în galben. Cu maro pe la botic merge bine. Stan sau Bratianu tot la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string snmLvw to the field below: