Ioana, un nou serviciu 24/7 dedicat clienţilor E.ON Energie România - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Ioana, un nou serviciu 24/7 dedicat clienţilor E.ON Energie România

De    •   Publicat acum 4 luni, 3 iunie 2019   •   1 comentariu

 

Ţi s-a întâmplat vreodată să îţi rătăceşti factura de gaz sau electricitate şi să nu ştii cât ai de plătit? Sau poate că ai plătit deja factura, dar ai nevoie de o confirmare urgentă a plăţii? Ori poate vrei să transmiţi rapid indexul contorului, ca să nu ratezi perioada în care eşti programat pentru această operaţiune? Nu fi îngrijorat, avem la îndemână o nouă soluţie, simplă şi eficientă, care te scoate imediat din încurcătură şi te ajută să economiseşti timp.

Ioana este asistentul virtual al E.ON Energie România care răspunde imediat, indiferent de ora la care ai apelat-o, în fiecare zi a săptămânii, înclusiv sâmbăta şi duminica şi îţi pune la dispoziţie informaţii legate de soldul tău la factura de gaz/ electricitate şi îţi confirmă plăţile făcute.

Dacă ai optat pentru autocitire, asistentul virtual comercial te ajută şi preia datele legate de indexulcontorului de gaz sau electricitate.

Ioana poate fi sunată gratuit la numerele de telefon 0800.800.366 şi 0800.800.900, dar pentru ca ea să te poată ajuta trebuie să îi spui codul de încasare pe care îl găseşti în orice factură la secţiunea  Date client.

Asistentul virtual poate prelua simultan peste 100 de apeluri telefonice şi astfel nu va fi nevoie să aştepţi pentru a intra în contact cu un alt operator.

În cazul în care doreşti informaţii de altă natură decât info sold, confirmare plăţi  şi  transmitere autocitire, există opţiunea ca apelul să fie preluat de către agenţii Centrului de Servicii Clienţi E.ON, de luni până vineri.

 

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : EON

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 3 iunie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 3, 2019 @ 10:30 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Bună, Ioana! Sunt abonatul 20011456791. Nu ai vrea să fiu cățelul tău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ubpSgp to the field below: