Suceveni depistați în flagrant pentru contrabandă cu țigări, în județul Constanța - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Suceveni depistați în flagrant pentru contrabandă cu țigări, în județul Constanța

De    •   Publicat acum 9 luni, 1 iunie 2019   •   Fara comentarii

Poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat 6 percheziţii domiciliare în județele Constanţa şi Suceava, în urma cărora au fost ridicate, în vederea confiscării, peste 13.000 pachete de ţigări de contrabandă şi diverse sume de bani.

În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate, poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au realizat un flagrant, ocazie cu care au depistat o autoutilitară în care se aflau doi cetăţeni români, în vârstă de 35, respectiv 50 ani, domiciliaţi în județul Suceava, despre care existau date că sunt implicaţi în activităţi de contrabandă.

La controlul efectuat asupra autoutilitarei a fost găsită cantitatea de 9.500 pachete de ţigări, fără a deţine documente justificative, precum şi suma de 20.000 lei.

În vederea identificării locaţiilor unde sunt depozitate ţigări de contrabandă, poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa, au pus în aplicare 6 mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţelor Constanţa şi Suceava, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de 3.587 pachete de ţigări de contrabandă.

În urma celor constatate au fost ridicate în vederea confiscării 13.087 pachete de ţigări de contrabandă, evaluate la aproximativ 145.000 lei, suma de 20.000 lei şi au fost indisponibilizate 3 autoturisme şi o autoutilitară, evaluate la 102.000 lei.

În cauză sunt cercetaţi 5 cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 30 şi 50 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 1 iunie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 1, 2019 @ 10:51 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string cbSG3o to the field below: