Dictatorul PSD a fost ascuns, găștile se regrupează! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Dictatorul PSD a fost ascuns, găștile se regrupează!

De    •   Publicat acum 5 luni, 29 mai 2019   •   Fara comentarii

Impasul cauzat de alegeri și de justiție pe care-l traversează PSD a creat tsunami la București și ceva valuri în Suceava. Așa se întâmplă de obicei, distanța diminuează efectele.

Pe 27 mai dimineața, șeful PSD al municipiului Suceava Dan Cușnir a organizat, evident cu voia președintelui suprem Ioan Stan, o conferință de presă în care a dat cu parul în Dragnea și în Ștefănescu. Încercând a fi cât mai convingător, Cușnir a ieșit curajos-nevoie mare la luptă știind că zilele politice ale celui în fața căruia se făcea preș erau numărate. După câteva ore,  ZdpN  a fost unul dintre puținele canale media care nu a plecat după fentă și a titrat că avem de-a face cu un teatru străveziu jucat de Cușnir.

 

CITESTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2019/05/27/teatru-psd-suceava-cusnir-cere-demisia-lui-dragnea-si-stefanescu-dar-nu-pleaca-din-partid-dragnea-acaparat-psd-si-se-comporta-ca-un-tiran-imi-provoaca-dispretul/

În aceeași zi, după alte câteva ore, Dragnea era condamnat cu executare și pierdea puterea de decizie asupra Guvernului și a baronilor PSD. Lăsați fără tătuc, șefii principali din teritoriu s-au grăbit spre Capitală pentru a fi prezenți la împărțirea ciolanului, pentru că altfel ar fi rămas fără  frații mei!  Liderii au fost nevoiți să schimbe un pic placa, să nu mai atace justiția și Europa, să oprească temporar vuvuzelele și să arate că n-au nicio legătură cu dictatura de tristă amintire a lui Dragnea! Vorba aia, dictatorul a fost ascuns, se salvează cine poate! Nici nu mai contează ca până mai ieri toți erau la picioarele lui…

Ce se va întâmpla de acum încolo? Probabil vor dispărea cei care au executat cele mai aberante decizii, cei care s-au lăsat cumpărați pe față, dar celelalte cozi de topor vor rămâne pe poziții după ce își vor turna puțină cenușă în cap.Problemele PSD sunt mult prea adânci pentru a fi rezolvate cu câteva demiteri și cu declarații că în viitor nu vor mai face prostii. Tare cred că vor fi ( cam ) aceiași actori în alte roluri. Din decembrie 1989 până acum s-au văzut destule cazuri, la mai multe partide.

 

DANIEL BOGHIȚĂ 

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 29 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 29, 2019 @ 12:53 pm
 • Sub: Editorial, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Du7jZw to the field below: