Final europarlamentare și referendum. Flutur după ora 21: “O palmă zdravană dată socialiștilor”/ PSD Suceava, tăcere totală - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Final europarlamentare și referendum. Flutur după ora 21: “O palmă zdravană dată socialiștilor”/ PSD Suceava, tăcere totală

De    •   Publicat acum 5 luni, 26 mai 2019   •   1 comentariu

*prezența la alegeri în județ a fost de 42,4 %, iar la referendum de 35,8 %

 

Prezența la vot în județul Suceava la alegerile europarlamentare a fost de 42,4 % ( 256.323 votanți ), iar pentru referendumul pe justiție organizat de președintele Klaus Iohannis au votat de 35,8 % ( 216.410 votanți ).

La nivel național procentele au fost de 49,02 % / 41,2 %.

Pe liste suplimentare, în județul Suceava, au votat 23.644 alegători / 20.408 alegători, iar cu urna mobilă 564 / 299.

Exit-pollul Curs-Avangarde de duminică seară a dat PSD şi PNL la egalitate cu 25,8 %, Alianţa 2020 USR PLUS 23,9 %, Pro România 5,7 %, UDMR 5,4 %, PMP 5,2 % și ALDE 4,9 %.

După închiderea secțiilor de votare, la ora 21, Gheorghe Flutur – președinte PNL Suceava a declarat că  “procentul surprinzător de mare de participare la vot arată voința populației majoritare pentru drumul european.

A fost o palmă zdravană dată socialiștilor care, prin tot ceea ce au făcut sau mai bine spus nu au făcut, au încercat să ne scoată din Uniunea Europeană.

Semnalul este de prăbușire a socialiștilor populiști din România, care au încercat doar prin măsuri populiste să supraviețuiască”.

Președintele PSD Suceava Ioan Stan și subordonații săi nu au făcut nicio declarație.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 26 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 26, 2019 @ 11:13 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Unul spune:

  Bună ziua! Domnu Flutur, o fi câștigat PNL îl alegerile în Suceava.Dar drumul județean Praxia Râșca când îl faceți?Nu vă supărați dar mașinile se pot rupe in două!Sper sa nu stea RAR ulei la Praxia și să oprească mașinile din Râșca.Daca sare un pivot ,se numește direcția la mașină iar vreo mașină din Râșca face accident prin țară, să plătească cei care nu au făcut drumurile.Ori investim toți banii in mașini.Pe acest drum circula mașini de mare tonaj care de obicei cara lemne.Nu știu dacă structura drumui actual permite deplasarea unor vehicule de zeci de tone.Faceti drumul de la A la Z sa circule și TAB urile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string VlVqiW to the field below: