Scandal în ultima zi de campanie electorală la Rădășeni : liberalii Balan și Gheorghiu îl acuză pe inspectorul școlar Cornia de șantaj în favoarea PSD - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Scandal în ultima zi de campanie electorală la Rădășeni : liberalii Balan și Gheorghiu îl acuză pe inspectorul școlar Cornia de șantaj în favoarea PSD

De    •   Publicat acum 1 an, 24 mai 2019   •   3 comentarii

Azi, pe ultima sută de metri a campaniei electorale, deputații PNL Ioan Balan și Bogdan Gheorghiu au prezentat presei  ”o acțiune de șantaj”  care l-ar fi avut în prim-plan pe inspectorul școlar Gheorghe Cornia ( primar PSD al Fălticeniului în perioada 2000 – 2004 ).

Cei doi parlamentari au spus că Gheorghe Cornia,  “pus de partidul stat să controleze directorii de școli”,  ar fi exercitat presiuni asupra directorului Școlii Gimnaziale din Rădășeni, Grigore Bocanci ( consilier local PNL ) pentru a-l determina să sprijine PSD la alegerile europarlamentare de duminică.

“Cornia l-a chemat pe Bocanci la el acasă, acesta nu a acceptat să intre în casă, au stat la poartă, acolo l-a acuzat că face campanie în școli.

După ce acesta a negat vehement, dl. Cornia i-a spus să o lase mai moale și a spus că  la partid s-a stabilit că, dacă la Rădășeni se obține un scor sub media PSD pe județ, va fi demis.

Dl. Cornia are o relație personală cu Ioan Stan, nici dl. Rădulescu nu este străin de subiect și să-i fie rușine, pentru că este cadru didactic și nu ar trebui să facă asemenea lucruri cu colegii săi”  a afirmat Gheorghiu, adăugând căBocanci ar fi înregistrat convorbirea telefonică cu Cornia.

Gheorghiu a completat că va iniția demersuri la Comisia de învățământ către Ministerul Educației și va cere demisia lui Cornia din ISJ Suceava.

Balan a concluzionat  “ați văzut șmecheria asta de tip PSD în care spun  ai o reclamație făcută de cineva, las-o mai moale, lasă să câștige PSD, dacă nu, până în toamnă vei fi schimbat.

Cei ca dl. Cornia sunt doar executanții unei decizii de la vârful PSD, acest comportament infracțional trebuie să fie în atenția organelor statului”.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursa: foto Crai Nou

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 24 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 25, 2019 @ 10:31 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. El spune:

  Fosila asta mai face carti? Comunistule !

 2. Miha spune:

  La Falticeni toți directorii fac politica pentru PSD și la scoli și pe strazi.Dacă PSD i-a numit cu ei merg și fac campanie din poarta în poarta.Ling clantele sefilor.Au trecut de la PDL la PSD pentru functie

  • arhivistul spune:

   De la PDL la PSD a trecut decît (vorba agramatului, golanului Dragnea) Nechifor, la Nicu Gane. A fost singurul director susținut de primarul Tofan, atenție, pe un loc vacantat prin ieșirea la pensie a d-lui Sturzu! În 2012, cînd s-au instalat pesediștii, în cîteva luni, cu excepția Școlii Irimescu, au fost schimbați toți directorii, la toate gimnaziale și liceele. Directorul Baban, la Școala Cuza, mai avea cîteva luni pînâ la pensie. Nu a contat! A fost atunci încă o ocazie pentru Stan de a-și arăta bărbăția, omenia și bunul simț înlăturînd-o de la Colegiul Lovinescu pe cea căreia îi este (!) naș de cununie!
   P. S. M-am întîlnit nu demult cu senatorul Stan. L-am salutat. M-a privit și nu a răspuns la salut. Mîndru câ nu mi-a răspuns la salut senatorul Stan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string LAJkdp to the field below: