Primăria Fălticeni trebuie să achite unei firme locale peste 3.200 euro pentru lipsa de folosință a unui spațiu comercial. Respectiva incintă a deservit Apărarea Locală Antiaeriană

Primăria Fălticeni trebuie să achite echivalentul în lei a 3.232 euro către SC En Gross Tranzit Impex SRL, după o sentință definitivă dată de Judecătoria locală în ianuarie 2018.

Administratorul Petru Ionițe a reclamat lipsa de folosință a unui spațiu comercial format dintr-o încăpere în suprafață utilă de 28 mp. pe strada Mihai Eminescu, bloc 1, parter, spațiul nr.3. dobândit prin contract de vânzare-cumpărare cu SC Nada Florilor Industrial SA în 1998 și intabulat.

Despăgubirile, în cuantum de 300 euro/lună, au fost raportate la chiriile percepute de agenții economici pentru spații similare, spațiul fiind folosit de la momentul achiziționării și până la introducerea acțiunii în instanță de Apărarea Locală Antiaeriană.

Primăria a formulat apel la decizie, care a fost respins, după care și recurs, respins de asemenea.

Municipalitatea fălticeneană va mai achita 617 lei cheltuieli de judecată.

DANIEL BOGHIȚA

reporter@ziaruldepenet.ro

Un comentariu la „Primăria Fălticeni trebuie să achite unei firme locale peste 3.200 euro pentru lipsa de folosință a unui spațiu comercial. Respectiva incintă a deservit Apărarea Locală Antiaeriană

  • 24 mai 2019 la 9:12
    Permalink

    Primarul Coman s-a facut de ras cu procesul asta si ar trebui sa bage mana in buzunar sa plateasca. Poate va plati la vot.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 5q6mu5 to the field below: