Miniștrii Pintea și Teodorovici aruncă în electorat cu noi promisiuni : “În septembrie revenim la Fălticeni să deschidem spitalul” / “Împrumutul la Utilități și mediu va fi achitat de la bugetul de stat” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Miniștrii Pintea și Teodorovici aruncă în electorat cu noi promisiuni : “În septembrie revenim la Fălticeni să deschidem spitalul” / “Împrumutul la Utilități și mediu va fi achitat de la bugetul de stat”

De    •   Publicat acum 1 an, 21 mai 2019   •   1 comentariu

Prezenți azi la Frasin ca însoțitori ai premierului PSD Viorica Dăncilă, miniștrii Sănătății și Finanțelor Sorina Pintea, respectiv Eugen Teodorovici nu au scăpat prilejul să promită noi alocări bugetare.

Pintea a spus, referitor la noul spital din Fălticeni, că anul trecut s-au alocat 13,5 milioane lei, iar în acest an 476.000 lei pentru plăţi restante și că, tot în acest an, spitalul  “va fi finanţat cu 10 milioane lei pentru finalizarea lucrărilor de construcţii şi 25 milioane lei pentru echipamente medicale.

Anul acesta, acest spital se va deschide, în septembrie revenim la Fălticeni să deschidem spitalul”.

Ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici i-au revenit promisiunile pentru alocările necesare stingerii datoriilor celor 61 Primării în cadrul proiectului  Utilităţi şi mediu la standarde europene.

”Suma de aproximativ 17 milioane euro, cât a rămas de plată în urma acelui împrumut, se va aloca de la bugetul de stat.

Se va stinge această sumă prin echilibrarea bugetelor locale.

S-a găsit o soluţie care va veni foarte curând, în sensul de a acoperi această povară financiară, în curând o să aveţi şi actul normativ”, a menționat el.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 21 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 21, 2019 @ 1:41 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Victor spune:

  Daca se reuseste finalizarea spitalului, Coman este in pole position pentru cursa de ocupare a locului de la sefia Consiliului Judetean. Batalia este mare si la CJ si la Primaria F, cine-i sa-i ia locul. Se toc fac sondaje, peste sondaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string V6A2FF to the field below: