De tot râsul!  Dăncilă nu a vrut să vadă metrul de “autostradă” de la Cumpărătura: “O să vină ministrul Transporturilor, care va vedea care este situația reală”

Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată, azi la conferința de presă de la Frasin, dacă se va opri să vadă metrul de autostradă de la Cumpărătura, amenajat de afaceristul Ștefan Mandachi în semn de protest față de guvernanții care au neglijat dezvoltarea infrastructurii în ultimii 30 ani.

Ea a răspuns, pe un ton serios,“nu o să opresc, o să vină ministrul Transporturilor, care va vedea și care este situația reală. Dacă mă opresc eu, trebuie să luăm totdeauna decizii și trebuie să am toate datele. Credeți că mai este timpul să facem poze la un obiectiv ? Este important ceea ce putem să mișcăm și ce măsuri putem lua pentru a accelera lucrurile”,  după care, realizând probabil penibilul situației, a revenit :  “Aceste campanii pentru imagine publică… s-a făcut un metru de autostradă… a adus plus valoare pentru zona respectivă ? Vrem să găsim soluții pentru a nu rămâne cu un metru de autostradă. Nu vreau să critic pe cei care au făcut un metru de autostradă, nu cred că este o abordare corectă”.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string kIjJhi to the field below: