Conferință internațională de administrație publică și drept la USV - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Conferință internațională de administrație publică și drept la USV

De    •   Publicat acum 5 luni, 21 mai 2019   •   Fara comentarii

În perioada 16-18 mai, Universitatea Ștefan cel Mare Suceava a fost gazda celei de-a patra ediții a conferinței științifice internaționale Dimensiuni etice și sociale în administrație publică și drept,  organizată de Facultatea de Drept si Științe Administrative.

Evenimentul este asociat conferinței organizate de LUMEN Research Center in Social and Humanistic Sciences & LUMEN Conference Center, Iași în parteneriat cu conferința organizată de Universitatea de Stat Iuri Fedkovici din Cernăuți.

La Cernăuți, participanții au dezbătut subiecte legate de drepturile omului, în paralelfiind susținute comunicări legate de dreptul muncii si drept european.

În campusul USV, lucrările conferinței au continuat pe mai multe sesiuni si work-shopuri : drept privat, provocări în fața legislației muncii, protecția și promovarea drepturilor omului, drept public și administrație publică.

În colaborare cu  Direcția Generală Anticorupție a avut loc un concurs de eseuri ce s-a finalizat cu premii.

Printre invitați s-au număratprof.univ.dr. Ovidiu Predescu – consilier al Procurorului General al României, vicepreședinte al Uniunii Juriștilor din România,prof.univ.dr. Alexandru Țiclea -Universitatea Ecologică din București, prof.univ.dr. Daniel Șandru – Universitatea Creştină„Dimitrie Cantemir” București, conf.univ.dr. Constanța Mătușescu – decan  al Facultății de Drept si Științe Administrative de la Universitatea Valahia Târgovişte și prof.univ.dr. Barry Jackson –Universitatea Bloomsburg din Pennsylvania, SUA.

 

 

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 21 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 21, 2019 @ 10:34 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string KKAiLr to the field below: