PENIBIL Viorica Dăncilă vizitează pe ascuns județul Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

PENIBIL Viorica Dăncilă vizitează pe ascuns județul Suceava

De    •   Publicat acum 8 luni, 20 mai 2019   •   Fara comentarii

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a ajuns în această după-amiază în județul Suceava și se va întâlni cu activul de partid la o pensiune din orașul Frasin. Ea este însoțită de ministrul de Finanțe, Orlando Teodorovici, și de ministrul Sănătății, Sorina Pintea.
Vizita premierului nu a fost anunțată oficial înainte și, cel mai probabil, s-a dorit evitarea unor noi proteste.

Abia după ce informațiile privind vizita au apărut în presa locală, comunicatorii guvernului au transmis un comunicat de presă prin care anunță că prim-ministrul și membri ai cabinetului efectuează o vizită de lucru în județele Suceava și Vaslui, în perioada 20-21 mai:

“Premierul Viorica Dăncilă se află în perioada 20-21 mai 2019, în Suceava și Vaslui, pentru a verifica mai multe obiective publice construite, extinse sau reabilitate din fonduri guvernamentale și europene.

Prim-ministrul va avea întâlniri de lucru cu autorități locale, personal medical, cadre didactice și cetățeni.

Din delegația guvernamentală vor face parte mai mulți membri ai Guvernului.”

Ulterior, tot luni seară, Departamentul de comunicare al PSD Suceava a informat presa că  ”marți, 21.05.2019, începând cu ora 9:30, la Primăria orașului Frasin va avea loc o conferință de presă susținută de premierul Viorica Dăncilă, de ministrul Sănătății Sorina Pintea și de ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici”,  fără a face nici cea mai vagă referire laobiective publice construite, extinse sau reabilitate din fonduri guvernamentale și europene.

Recent, tot la Frasin a fost văzut ministrul Muncii Marius Budăi, în timp ce ministrul Culturii Daniel Breaz s-a plimbat la Fălticeni, iar Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu, încadrați de parlamentarii PSD suceveni, au fost la Dumbrăveni.

 

DANIEL BOGHIȚĂ

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 20 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 20, 2019 @ 8:22 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Tf24Gz to the field below: